Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dooker 2025-07-19, 16:31
panar3 napisał/a:

Niby racja, ale w wypadku takiego zafalowania problemem jest wybór miejsca postoju tego jachtu. Akurat tu żadne odbijacze czy opony nic by nie dały bo po prostu siły działające są za duże. Stawiam że nikt się nie spodziewał takiej huśtawki albo właściciel zostawił jacht bez opieki mariny. Poza tym cumy założone do dupy. W takich warunkach jacht powinien stać zacumowany do porządnej boi albo na mooringach i odstawiony od pomostu o jedną długość fali a na cumach mieć dobre amortyzatory. Jestem ekspertem.

C🤬ja sie znasz
Zgłoś
wsadex 2025-07-19, 16:41 1
żywica i włókno węglowe zdziała cuda ja mam całe tiko zrobione carbonem jak formuła f1
Zgłoś
SSS2SSS 2025-07-19, 16:57
panar3 napisał/a:

Niby racja, ale w wypadku takiego zafalowania problemem jest wybór miejsca postoju tego jachtu. Akurat tu żadne odbijacze czy opony nic by nie dały bo po prostu siły działające są za duże. Stawiam że nikt się nie spodziewał takiej huśtawki albo właściciel zostawił jacht bez opieki mariny. Poza tym cumy założone do dupy. W takich warunkach jacht powinien stać zacumowany do porządnej boi albo na mooringach i odstawiony od pomostu o jedną długość fali a na cumach mieć dobre amortyzatory. Jestem ekspertem.

Zrzuca się opony bądź bojki gumowe/sznurowe by nie obijało
Zgłoś
hall525 2025-07-19, 18:11 1
To jest cumowanie przygłupie.
Zgłoś
DannyBazooka 2025-07-19, 18:12
j🤬 k🤬y burżuazyjne XDDD
Zgłoś
esa 2025-07-19, 19:16
wsadex napisał/a:

żywica i włókno węglowe zdziała cuda ja mam całe tiko zrobione carbonem jak formuła f1

ciekawe co zrobisz kiedy będziesz chciał go utylizować bo złomowanie chyba odpada
Zgłoś
Pie-sse 2025-07-19, 20:02
Pianka i jakas zywica pyk pyk pyk i jak nowe
Zgłoś
mazga50 2025-07-19, 20:14
mocnymarcin5 napisał/a:

Droga lekcja jak nie parkować

"Parkowanie" łodzi nazywamy cumowaniem.
Zgłoś
mocnymarcin5 Wczoraj 0:28
mazga50 napisał/a:

"Parkowanie" łodzi nazywamy cumowaniem.

Pomyślałem o tym dosłownie sekundę po tym jak kliknąłem "wyślij" ale nie chciało mi się tego zmieniać, bo jak większość, mam na to wywalone.

podpis użytkownika

Lewactwo to faszyści
Zgłoś
Damianos88 Wczoraj 13:43
Wina słupków powinny mieć zabezpieczeńie😆
Zgłoś