Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:44
Drugi czteropak za 1 grosz
konto usunięte • 2011-01-12, 2:14
Kupując od czwartku czteropak Tatry w Realu w całej Polsce, masz możliwość kupna drugiego w cenie 1 grosza. Tak więc obywatele w czwartek do Reala Wiem, że może nie najlepsze piwo, ale piwo to piwo.

Zdjęcie z gazetki Reala.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-12, 19:38
wg. mnie najlepsze ' Noteckie ' ( zarówno jasne, jak i ciemne ) z niedawno sprywatyzowanego Browaru Czarnków i Lubuskie z Browaru Witnica.

Co prawda drogie piwa, ale ich smak jest niepowtarzalny.
Dobre też są piwa z browaru chyba ' Jagiełło ' z Chełma
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-12, 20:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
l_witek 2011-01-12, 20:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
D3vil3 2011-01-12, 21:14
morgan89 napisał/a:

dobra promocja, aczkolwiek Tatra ma smak podobny do wyżętej szmaty. Lepsze Śląskie Mocne/Miodowe

Rozumiem, że smakowałeś Tatrę i wyrżniętą szmatę, że wyrażasz takie, a nie inne zdanie
Zgłoś
~Vuko 2011-01-12, 21:17 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-12, 21:23 4
Zgłoś
chetek 2011-01-12, 22:04
Koźlak z Ambera i Komes porter z browaru Fortuna jeśli chodzi o ciemne - bezkonkurencyjne, chodź zupełnie inne od siebie.
Zgłoś
Lu7yn 2011-01-12, 22:51
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-13, 0:29
Zgłoś
drzewko_banzai 2011-01-13, 3:05
a ja może i jestem dziwny, ale dla mnie piwo może nie istnieć obejdę się bez niego, bez wódy też. I jeśli już faktycznie miałbym pić, to coś dobrego w małych ilościach w celach czysto degustacyjnych.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-13, 3:46
Zgłoś
Cryan 2011-01-13, 9:58 1
Zgłoś
Yokuji 2011-01-13, 12:11 1

Promocja działa. Tylko trzeba się nachodzić, gdyż na jedno podejście do kasy tylko jeden czteropak, więc radzę zaopatrzyć się w samochód, lub kogoś, kto popilnuje piwka.
Tak btw, to uważać na Costę z promocji, Costa Ice Tea chyba się do tego nie zalicza.
Zgłoś
marna 2011-01-13, 12:43
Yokuji, teraz słoik w dupę, a piwa łyżeczką będziesz wyjadał?
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-13, 15:45
solarhh napisał/a:

co wy chcecie od Wojaka ?? Zajebisty stosunek ceny do jakości ;]

dokładnie powiem wam jeszcze lepiej zilony wojak nie jest z rodziny butelkowców zielonych ;p
napijcie sie bardzo godne piwo do picie ;p
nastepne takie piwo to ksiaz ;p smakuje jak tyski ;p tyle ze ma troszke ubosze opakowanie ;p d;
a tatry osobiscie nie lubie ale ma prawsziwy smak piwa ... tyle ze zabardzo wyrazisty zalezy od gustu ... a o gustach sie nie dyzskutuje !!

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem