Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
Hrabia Drapula 2020-03-26, 1:02 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pinowak 2020-03-26, 1:10 1
cesarz1982 napisał/a:

Mogę drukować ale mam Canon PIXMA IP 4300
Jedynie 2d

Jasne! Potrzeba tylko ryzę papieru, nozyczki i trochę kleju. Dużo zabawy, ale się da:)
Zgłoś
balasior 2020-03-26, 1:15 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pedofilek 2020-03-26, 6:13 1
Zgłoś
konstantyn_pierdzipompka 2020-03-26, 7:27 2
Zgłoś
BloodBoy 2020-03-26, 7:30
Ja mam latexa i drukuję fototapety, plakaty, naklejki itd. jakby były potrzebne to zapraszam na ecowall24 pl
Zgłoś
pinowak 2020-03-26, 7:32 1
Zgłoś
nowynick 2020-03-26, 8:23
ale jak to? Duda mówił że jesteśmy gotowi?
Zgłoś
Sonal 2020-03-26, 8:41
radek225 napisał/a:

I cyk donosik do skarbóweczki leci, że podatku od darowizny nie płacicie. Wy przestępcy skarbowi! Jak mozecie skarb państwa na szwank narażać? Do pierdla was wsadzic w jednej celi z Masą i Trynkiewiczem. Już ja się o to postaram!!!

To nie jest darowizna - to przychód w naturze.
Zgłoś
krystek202 2020-03-26, 8:41 1
później szpital powie że nie ma atestów i dziękujemy bardzo
Zgłoś
Pedofilek 2020-03-26, 9:17
Zgłoś
pinowak 2020-03-26, 9:31 2
Zgłoś
ivinnie 2020-03-26, 9:45 2
Zgłoś
Wanted868 2020-03-26, 10:16
@pinowak

A jak wygląda sprawa z atestami?
Zgłoś
Wiewór 2020-03-26, 10:32 3
A to PiS najlepsza partia świata nie przygotował się do epidemii, że znowu Polacy muszą wyręczać rządzących pospolitym ruszeniem?
Na co ja daję miesięcznie 1400 zł w ZUSie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem