Nie minęło 10 minut od oficjalnej informacji o śmierci Tomasza, a w internecie już można znaleźć czarne kawały dot. jego postaci.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No nieźle, wyskoczył z okna w urodziny Magika

(Magik, właściwie Piotr Łuszcz (ur. 18 marca 1978)
z okna wyskoczyl 13-14 marca... umarl wczoraj w nocy podczas badan.
Halo halo! Ale jest remis! Wcześniej wyskoczył z szóstego i przeżył, teraz z trzeciego, więc wychodzi po równo!
konto usunięte
2018-03-19, 20:40
@antek225
3/4 tej strony to wypadki samochodowe, mordobicia, samobóje i bolesne upadki a reszta to jakieś ciekawostki, polityka itd. W takim razie co Cię bawi na tej stronie bo chyba nic wyżej wymienionego? Czy z cudzej krzywdy można się śmiać pod warunkiem, że nie kończy się ona jebnięciem w kalendarz?
konto usunięte
2018-03-19, 20:44
Jego ostatnia płyta będzie marmurowa
nie zgadzam się z klasyfikacją, magik jebnął z domu a chada z psychiatryka, jak dla mnie 11/10
Patologia sie sama wykancza - czego chciec wiecej?
O zmarłych nie mówi się źle! Pisać można. Jednego śmieciucha mniej. Liczę, że jego fani wezmą przykład z idola.
ty wchodzisz na sadola i nie wiesz co to znaczy dymic, ty wex idz na wp i wiecej tu nie wchodz
htp napisał/a:
W Polsce mamy centymetry, nie cale.
Cale też są, np. w telewizorach.
konto usunięte
2018-03-20, 0:41
wglowiesieniemiesci napisał/a:
ty wchodzisz na sadola i nie wiesz co to znaczy dymic, ty wex idz na wp i wiecej tu nie wchodz
Ryby i dzieci głosu nie mają
konto usunięte
2018-03-20, 3:51
Na Powiślu "marchewy" podobno zapłakują się rzewnymi łzami.