👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@konrad_n
Jedni zbierają truskawki inni dorabiają na ulicy, to żaden wstyd co więcej - szacunek. Wstyd to dostawać kieszonkowe od rodziców w wieku 16+
Jedni zbierają truskawki inni dorabiają na ulicy, to żaden wstyd co więcej - szacunek. Wstyd to dostawać kieszonkowe od rodziców w wieku 16+
DubStep Writer:
WOBWOBWOOOOOOB BUM DA BUM WZZZZZZZZZZZZZZZ WOOOB WOOOOB WOOOOB BZZZZZZZZZZZ
Dziekuje
WOBWOBWOOOOOOB BUM DA BUM WZZZZZZZZZZZZZZZ WOOOB WOOOOB WOOOOB BZZZZZZZZZZZ
Dziekuje

gimbaza z kwejka sie zleciala, i wszystko procz rocka, metalu beda hejtowac ;x

o ch*j wam chodzi z tym dubstepem polskie buraki ? Zajmuje się muzyką 15 lat,gram na trzech instrumentach,komponuje klasyke,przeszedłem pare zespołów (rock,jazz,blues) ,teraz zajmuje się muzyką elektroniczną.I wiecie co wam powiem ? Że żąden styl muzyczny(no może poza klasyką) nie jest tak k*rewsko skomplikowany jak muzyka elektroniczna.Dubstep robią w anglii z reguły ludzie 25-30 lat ,często po studiach muzycznych.Do robienia takiej muzyki trzeba posiadać ogromną wiedze nt.aranżacji,harmonii,do tego znać się na syntezatorach,masteringu i miksie.No i wyobrazna.

Jeden słucha wycia pralki, drugi słucha jęczącego hipisa, trzeci wyjącego geja w remizie... Tylko, że kogo to obchodzi kto czego słucha? Współczuje osobom, które mają z tym problem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie