👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie dość że padały są na początku to jeszcze gość co zabiera znak
ale wykonanie fajne pod rytm muzyki
lubię ten kawałek słuchać

Vrry7 napisał/a:
i na co sie spinasz?? Dłużej masz konto i wielce pana zgrywasz? A kto hejter ten hejter, ja na pewno nie
![]()
ja na sadolu siedzę jakiś czas, chociaż nie udzielam się w ogóle, to zawsze bawiły mnie trzoda i brak ograniczeń i cenzury - Ty natomiast wrzucasz jakieś kwejkowo-wrzutowe ścierwo i do tego brandzlujesz klimat w komentach... weź se to na fejsbuka wsadź a nie zaśmiecasz mi ulubioną stronkę ]:-<
Jeśli czegoś nie zrobicie, ludzie od sadola, to tą stronkę czeka zalew przeciętności - a było tak pięknie chamsko zawsze :..-(

trzy słowa kluczowe, które zniechęciły mnie do oglądania. "dubstep" i "nie jebnął"

ale, żeby tańczyła naga laska z wielkim cycem to wszyscy by sie podniecali jakie to boskie nawet ,żeby to dubstep był...no sorry pewna czeęść kazałaby swoim już nudnym tekstem wracać do garów...Dubstep jest zaajebisty

boże jak słysze ta muzyke to...
ten kawałek w pierwszym filmiku powstal z przeznaczeniem dla homoseksualistow? pytam powaznie
ten kawałek w pierwszym filmiku powstal z przeznaczeniem dla homoseksualistow? pytam powaznie
Można gdzieś obejrzeć pierwszy filmik w całości? Bo wygląda jak urwany a fajnie się rozpoczynała druga część

nadawałoby się to tu jakby go jednak jebnął ten samochód.
piwa oczywiście nie ma.
piwa oczywiście nie ma.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie