Jako że są hejterzy Dubstepu filmik z nico innej beczki
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gary Muwaut napisał/a:
Pedały a nie metal... ty kiedyś metal słyszałeś??
Nie, możesz zanucić ?
konto usunięte
2012-01-24, 10:21
Oj nieogary, macie tu samouczek.
konto usunięte
2012-01-25, 0:57
Płyta Kornu Path of totality Metal+ Dubstep polecam jak najbardziej
youtu.be/CS5gr3T2gPI
konto usunięte
2012-01-25, 11:12
konto usunięte
2012-01-25, 11:15
Od kiedy metal to coś pozytywnego???
konto usunięte
2012-01-25, 11:20
Genialne, od dzisiaj jesteś moim Bogiem.
konto usunięte
2012-01-25, 11:22
kietong napisał/a:
Od kiedy metal to coś pozytywnego???
Chyba jedno z najgłupszych pytań jakie widziałem, to tak jakbyś napisał: "Od kiedy zielony jest ładnym kolorem?".
konto usunięte
2012-01-25, 11:23
Plastikowy_Pan_Jezus napisał/a:
Genialne, od dzisiaj jesteś moim Bogiem.
Nie sprecyzowałeś o czym i o kim mówisz.
Tu jeszcze jedno
konto usunięte
2012-01-25, 12:33
I want to play a game...zdradziliście co niektórzy swoje słabe punkty... teraz to tylko wiązać i wsadzić do dubkomory z jednymi z moich ulubionynych:
Let the game begin!!
konto usunięte
2012-01-25, 13:09
Muzyka to nie sport Ludzie! jednemu podoba sie to drogiemu to.Nie ma takiego okreslenia w muzyce lepsze gorsze.A to ze powstaja nowe gatunki nie ma nic wspolnego z tym wszystkim. Tyle.
konto usunięte
2012-01-25, 17:19
Juz wole dubstepowa wersje, jak slysze / widze Metalistow to mnie krwe zalewa :<
Nie nawidze tej kurewskiej muzyki, ani ch kurewskiego ubioru, fani tej gownianej muzyki zlecieli sie tutaj najwidoczniej z kwejka...
konto usunięte
2012-01-25, 17:46
Slucham metalu , czasem lubie sobie puscic skillrexa itp relaksuje sie przy tym i nawet wpada w ucho ale nie moge napisac ze mi sie podoba bo wyszedlbym na ciote :s