Może to "gówno" w takiej wersji Wam się spodoba.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
Moze i to "gowno" ale ja powiem lepiej, zacznijcie sie przyzwyczajac!!!
ta piosenka akurat mi się podoba
chociaż nie przepadam za dubstepem,
ale teledysk miażdży.
chociaż nie przepadam za dubstepem,
ale teledysk miażdży.
Skrillex jest ok. No i pan perkusista jest HOT, jaka klata!. fap fap fap TAK powinniście sadole wyglądać, a jak już będziecie to krytykujcie grube babskie tyłki
Dawajcie tytuł , ja słucham dubstepu
Jakoś spodobało mi się ;d
Gościu spoko gra na perkusji fajnie zmixowane, ale kawałek skrillexa mi się nie podoba.
Ode mnie.
Łamańce na perkusje :
przy tym lubię przeglądać harda
:
A to jest Dubstep
:
Ode mnie.
Łamańce na perkusje :
przy tym lubię przeglądać harda
A to jest Dubstep
Teodozja & zbronkoo, dziewczyny ogarnijcie sie, przeciez ten suchar klaty nie ma!!!
widocznie duzo sie "rusza" w trakcie grania i to wam wydaje sie atrakcyjne. załoze sie, ze gdy zalozy koszulke wyglada jak wieszak
takich gości jak on określam mianem "Ibisza", bo po prostu delikatnie wyrzeźbił swoje małe mięśnie i się odtłuścił, przez widać ich niewielki zarys, to wszystko
Lalus12, jestes mistrzem tworzenia oksymoronów: jak mozna "sluchac" dubstepu i nie znac klasyki gatunku?? Tak, tak Skrillex to nie stricte dubstep, ale swoim CALL 911 zdobył uznanie fanów elektronicznych ciągotów.
widocznie duzo sie "rusza" w trakcie grania i to wam wydaje sie atrakcyjne. załoze sie, ze gdy zalozy koszulke wyglada jak wieszak
takich gości jak on określam mianem "Ibisza", bo po prostu delikatnie wyrzeźbił swoje małe mięśnie i się odtłuścił, przez widać ich niewielki zarys, to wszystko
Lalus12 napisał/a:
Dawajcie tytuł , ja słucham dubstepu
......
Lalus12, jestes mistrzem tworzenia oksymoronów: jak mozna "sluchac" dubstepu i nie znac klasyki gatunku?? Tak, tak Skrillex to nie stricte dubstep, ale swoim CALL 911 zdobył uznanie fanów elektronicznych ciągotów.
właściwie to nuta się nazywa "First Of The Year" nie CALL 911 (Skrillex oczywiście)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie