Najpiękniejszy VW świata z najlepszym silnikiem ze stajni VW
Wiem ze zaraz przyjdą fani BMW TEAM SAUBER ale cóż, w dupie to mam...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-04-12, 17:50
gdyby nie te lampy był by całkiem ok. BBS zdecydowanie lepiej by stroił.
Corrado niestety nie było już tak udane jak scirroco i nie zrobiło .
Jestem fanem BMW, ale WV darzę szczególnym sentymentem. Szkoda że pod koniec lat 80/początek 90 VW zszedł na psy ( z resztą nie tylko VW) . Wiele bym oddał żeby wznowiono produkcję golfa MKI w GTI.
Do tych co rzucają tutaj stereotypami to gratuluję głupoty. Tylko idiota kieruje się stereotypem przy ocenianiu innych.
Chciałbym widzieć miny posiadaczy tych super nowych TDI/CDI/CRD i innych klekotów zimą przy -20 kiedy ten tzw. trup odpala i dojeżdża kiedy oni szukają kabli telefonu do serwisu.
konto usunięte
2012-04-12, 18:05
tylko jest jedno ale o gustach się nie dyskutuje bałwanie i szufladkowanie ludzi na gorszych i lepszych bo podoba im się coś innego jest dla mnie co najmniej śmieszne i to nie ja zgrywam wielce oświeconego, tak po prostu jest ty lubisz pedałów na hardzie ze słoikami w dupsku a on lubi motoryzacje i vw i nikt nie musi nikogo za to krytykować
Mainline,
Oszczerca, przenieście swoją dyskusję o gustach na inny teren. polecam pw, bo tu zaraz czerwono może wam się zrobić
pozdrawiam
gatun0 napisał/a:
Chciałbym widzieć miny posiadaczy tych super nowych TDI/CDI/CRD i innych klekotów zimą przy -20 kiedy ten tzw. trup odpala i dojeżdża kiedy oni szukają kabli telefonu do serwisu.
Hehe oni maja pochowane kable akumulatory wszystko pod tona plastiku którego nie można zdjąć bo się straci gwarancje
moonmaker05 napisał/a:
Hehe oni maja pochowane kable akumulatory wszystko pod tona plastiku którego nie można zdjąć bo się straci gwarancje
Standardowa opinia kogoś kogo nie stać na nowe auto i stara się wmówić wszystkim że tylko dlatego ma stare bo jest lepsze.
konto usunięte
2012-04-12, 18:39
Parapetem to nazywają twoją matkę... temat miał się zakończyć pod groźbą ostrzeżeń i ktoś tu jest nie słowny.
konto usunięte
2012-04-12, 18:49
oj komuś skończyły się argumenty i wjeżdża na rodzinę, gimbus, ale okej wygrałeś, bo ja już nie mam siły kłócić się z kretynem