👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
The Dudesons, The Jackass, Dirty Sanchez, Viva la Bam, Steve-O Don't Try this At Home, Camp Kill Yourself, te wszystkie grupy robiące te piękne szalone rzeczy są ze sobą ściśle powiązane, znają się bo niewielu jest takich wariatów niestety na świecie, więc nie licytujcie się który lepszy a który od kogo numery kopiuje

MatWoj napisał/a:
Marna kopia Jackass'ów?
To, że nigdy nie słyszałeś o The Dudesons nie znaczy, że są oni od razu czyjąś marną kopią. Ci goście jako pierwsi zaczęli robić tego typu filmiki i jeżeli ktoś tu się na kimś wzorował to Jackass na The Dudesons. Sam Steve-O nawet o to mówił w jednym z ich filmików.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie