👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@KamilX jak Ci się nie podoba dubstep (jeden z najmniej komercyjnych i najbardziej skrajnych gatunków muzycznych) to po to włączasz? Skoro jesteś przeciwnikiem tego rodzaju muzyki to nie sadź obraźliwych komentarzy pod takimi filmami... to świadczy tylko i wyłącznie o Twojej nietolerancji i braku taktu...
A tak BTW to pomysł i zarazem film genialne:)
A tak BTW to pomysł i zarazem film genialne:)

polecam teledysk Skrillexa do tego utworu, całość bardzo fajna, (nawet tematyka nietypowa bo pedofilska). Do choinek to to pasuje jak pięść do nosa.

Adirespect napisał/a:
(jeden z najmniej komercyjnych i najbardziej skrajnych gatunków muzycznych)
Tak, tak a brytnej spirs jest królową undergroundu.

@zeuz widzę, że znasz się na dubstep'ie ja świnia na pomarańczach...

@Adirespect to, że dałeś Skrillexowi lubię to na facebooku nie czyni Cię znawcą gatunku.
Widać gówno wiesz o muzyce a tym bardziej o muzyce elektronicznej pisząc bzdety, że dubstep jest jednym z najmniej komercyjnych gatunków. Nie mam nic do niego, ale upadnie on tak szybko jak powstał.
Widać gówno wiesz o muzyce a tym bardziej o muzyce elektronicznej pisząc bzdety, że dubstep jest jednym z najmniej komercyjnych gatunków. Nie mam nic do niego, ale upadnie on tak szybko jak powstał.

@up : Apropos fejsbuka : nie mam tam konta i nigdy mieć nie będę, ponieważ nie cierpię komercji. To przereklamowany portal społeczny, który pojawia się w co drugiej reklamie w telewizji i wszyscy muszą "coś lubić" żeby być fajnymi.
Spójrz na całą genezę muzyki elektronicznej i wyodrębnij z tego gatunek pod magiczną nazwą "dubstep" o którym prawdopodobnie nie masz pojęcia, skoro piszesz takie bzdety.
Bez urazy dla nikogo, są gusta i guściki a o tym się nie dyskutuje. Po prostu z mojej strony jest brak tolerancji dla osób, które tej tolerancji w ogóle nie posiadają. Po prostu najnormalniejsze w świecie vice versa...
Spójrz na całą genezę muzyki elektronicznej i wyodrębnij z tego gatunek pod magiczną nazwą "dubstep" o którym prawdopodobnie nie masz pojęcia, skoro piszesz takie bzdety.
Bez urazy dla nikogo, są gusta i guściki a o tym się nie dyskutuje. Po prostu z mojej strony jest brak tolerancji dla osób, które tej tolerancji w ogóle nie posiadają. Po prostu najnormalniejsze w świecie vice versa...

Dodając rzygającego kota do beatu muzycznego, nie powstanie dubstep, a ten kawałek to niedzielne główno!

xaqq napisał/a:
skrillex - first of the year.
Od kiedy gównom nadaje się nazwy?

Właśnie od kiedy gównom nadaje się nazwy? Dla mnie PawełGM trochę śmierdzi.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie