@KamilX jak Ci się nie podoba dubstep (jeden z najmniej komercyjnych i najbardziej skrajnych gatunków muzycznych) to po to włączasz? Skoro jesteś przeciwnikiem tego rodzaju muzyki to nie sadź obraźliwych komentarzy pod takimi filmami... to świadczy tylko i wyłącznie o Twojej nietolerancji i braku taktu...
A tak BTW to pomysł i zarazem film genialne:)
A tak BTW to pomysł i zarazem film genialne:)

polecam teledysk Skrillexa do tego utworu, całość bardzo fajna, (nawet tematyka nietypowa bo pedofilska). Do choinek to to pasuje jak pięść do nosa.

qhasz napisał/a:
zaraz posypią sie komentarze typu " ja p🤬le jak można słuchać tego gówna " kitajcom i gimbusom wstęp wzbroniony
KamilX napisał/a:
na życzenie...
ja p🤬le jak można słuchać tego gówna
shootinputin napisał/a:
@UP
A zessij. Każdy ma swój gust.
KamilX napisał/a:
lecz nie każdy ma swój mózg, żeby zrozumieć, że napisałem to w odpowiedzi na żałosny koment w stylu 'zaraz pojawią się jacyś idioci z tekstami, że dubstep to gówno' itp.
rzeczywiście, ale z ciebie mózg

Adirespect napisał/a:
(jeden z najmniej komercyjnych i najbardziej skrajnych gatunków muzycznych)
Tak, tak a brytnej spirs jest królową undergroundu.

Ten kawałek to akurat z serii "wiertarki i roboty" ale dubstep to nie tylko takie nap🤬lanie młota udarowego o zbrojony betonowy blok w industrialnej części wielomilionowej metropolii, są też dużo lżejsze kawałki którę wyp🤬alają mój umysł na orbitę okołoziemską.pozdro.
podpis użytkownika
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wp🤬la.
@zeuz widzę, że znasz się na dubstep'ie ja świnia na pomarańczach...

@Adirespect to, że dałeś Skrillexowi lubię to na facebooku nie czyni Cię znawcą gatunku.
Widać gówno wiesz o muzyce a tym bardziej o muzyce elektronicznej pisząc bzdety, że dubstep jest jednym z najmniej komercyjnych gatunków. Nie mam nic do niego, ale upadnie on tak szybko jak powstał.
Widać gówno wiesz o muzyce a tym bardziej o muzyce elektronicznej pisząc bzdety, że dubstep jest jednym z najmniej komercyjnych gatunków. Nie mam nic do niego, ale upadnie on tak szybko jak powstał.

@up : Apropos fejsbuka : nie mam tam konta i nigdy mieć nie będę, ponieważ nie cierpię komercji. To przereklamowany portal społeczny, który pojawia się w co drugiej reklamie w telewizji i wszyscy muszą "coś lubić" żeby być fajnymi.
Spójrz na całą genezę muzyki elektronicznej i wyodrębnij z tego gatunek pod magiczną nazwą "dubstep" o którym prawdopodobnie nie masz pojęcia, skoro piszesz takie bzdety.
Bez urazy dla nikogo, są gusta i guściki a o tym się nie dyskutuje. Po prostu z mojej strony jest brak tolerancji dla osób, które tej tolerancji w ogóle nie posiadają. Po prostu najnormalniejsze w świecie vice versa...
Spójrz na całą genezę muzyki elektronicznej i wyodrębnij z tego gatunek pod magiczną nazwą "dubstep" o którym prawdopodobnie nie masz pojęcia, skoro piszesz takie bzdety.
Bez urazy dla nikogo, są gusta i guściki a o tym się nie dyskutuje. Po prostu z mojej strony jest brak tolerancji dla osób, które tej tolerancji w ogóle nie posiadają. Po prostu najnormalniejsze w świecie vice versa...

Już mnie wk🤬iać zaczynasz :/
Powiedz mi dubstepowy sensej ile ten p🤬lony gatunek ma p🤬lonych lat??? Bo póki co jest to jeden z najmłodszych odłamów elektroniki a już do kurewsko wszędzie pełno - wc🤬j dubstepowych wstawek w p🤬lonych komercyjnych kawalkach, dubstepowe remixy wszystkiego i wszystkich. Więc nie p🤬l, że to nie jest komercyjny styl a jak już p🤬lisz to chociaż k🤬a poprzyj to konkretnymi argumentami. I proszę Cie, nie p🤬l mi tutaj o srustach i sruścikach bo k🤬a nie ma tutaj to nic wspólnego, poprostu k🤬a albo nie wiesz co to komercja albo wierzysz, że dubstep to szczyt muzycznej ewolucji albo jesteś debilem.
Dla przykładu posłuchaj sobie coś z Darkstepu - wtedy może pojmiesz co to znaczy nie komercyjny gatunek.
Powiedz mi dubstepowy sensej ile ten p🤬lony gatunek ma p🤬lonych lat??? Bo póki co jest to jeden z najmłodszych odłamów elektroniki a już do kurewsko wszędzie pełno - wc🤬j dubstepowych wstawek w p🤬lonych komercyjnych kawalkach, dubstepowe remixy wszystkiego i wszystkich. Więc nie p🤬l, że to nie jest komercyjny styl a jak już p🤬lisz to chociaż k🤬a poprzyj to konkretnymi argumentami. I proszę Cie, nie p🤬l mi tutaj o srustach i sruścikach bo k🤬a nie ma tutaj to nic wspólnego, poprostu k🤬a albo nie wiesz co to komercja albo wierzysz, że dubstep to szczyt muzycznej ewolucji albo jesteś debilem.
Dla przykładu posłuchaj sobie coś z Darkstepu - wtedy może pojmiesz co to znaczy nie komercyjny gatunek.

Dodając rzygającego kota do beatu muzycznego, nie powstanie dubstep, a ten kawałek to niedzielne główno!

KamilX napisał/a:
na życzenie...
ja p🤬le jak można słuchać tego gówna
ty jesteś poj🤬y jak lato z radiem , a dubstep to może prymitywny gatunek muzyki aczkolwiek ostatnio troche zdominował , ja już pomijam że ty pewnie hetujesz wszystko i wszystkich wiec rusz swoje szanowne zapyziałe dupsko z przed komputera I K🤬A IDŹ MATCE POMÓŻ PRZYGOTOWAĆ ŚWIĘTA!

xaqq napisał/a:
skrillex - first of the year.
Od kiedy gównom nadaje się nazwy?

To prawda że strasznie się sp🤬olily stepy....
zaraz zaczną puszczać je na Vivie i się mocno wk🤬ie bo będe zmuszony przerzucić się na DnB
które ryją mi mózg ale jeszcze nie są sk🤬ione.
a kawalek skrillexa to calkiem już zj🤬
jest taki dobry że każdy się wkręcil w stepy.
Ale pewnie nigdy nie uslysza kode9 czy Buriala.
pozdro dla kumatych
zaraz zaczną puszczać je na Vivie i się mocno wk🤬ie bo będe zmuszony przerzucić się na DnB

a kawalek skrillexa to calkiem już zj🤬

Ale pewnie nigdy nie uslysza kode9 czy Buriala.
pozdro dla kumatych

Właśnie od kiedy gównom nadaje się nazwy? Dla mnie PawełGM trochę śmierdzi.

qhasz napisał/a:
zaraz posypią sie komentarze typu " ja p🤬le jak można słuchać tego gówna " kitajcom i gimbusom wstęp wzbroniony
kitajce i gimbusy to raczej fani tej "muzyki" wiec co tu robisz ?