W wielkim skrócie. Redaktor Kraśko na wiecu zwolenników Bidena, odczuwa na własnej skórze czym jest amerykański karnawał radości i tolerancji. Ale jak wytłumaczyć, że sympatyk popieranego przez TVN kandydata, każe wyp🤬alać ich dziennikarzowi?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
Tu nie chodzi o lewicę czy prawicę, Trumpa czy Bidena, demokratów czy republikanów. Chodzi o ostentacyjne sfałszowanie wyborów i rozbijanie kilofem tego fałszerstwa fundamentu demokracji. Gdyby zrobił to Trump i jego sztab, z solidarnym wsparciem całej partii republikanów, byłbym za zdelegalizowaniem partii republikańskiej po uznaniu jej za organizację przestępczą o zasięgu międzynarodowym. Ponieważ jednak dopuścili się tego demokraci i Biden, to jestem za tym, żeby zdelegalizować partie demokratyczne.
marinis napisał/a:
Jakiś naćpany, albo napity gościu? To dla ciebie USA?
A dla ciebie Washington to znajduje się pod warszawą czy coś?
Jeszcze na koniec cała postępowa Polska zobaczyła jak typ udaje, że obrabia mu gałę. Idealnie wykadrował. Kraśko, będziesz memem do końca życia.
o2.pl/informacje/wybory-w-usa-telewizje-przerwaly-wystapienie-trumpa-t...
TO jeden z faktów z dupy. Nawet węglarczyki i inna czerwona chołota poparły wyłączenie przemówiena Trumpa ale jak się nie idzie pogodzić z faktami to najłatwiej kogoś nazwać szurem, płaskoziemcem, antyszczepionkowcem, macierewiczem... stara komunistyczna metoda.
TO jeden z faktów z dupy. Nawet węglarczyki i inna czerwona chołota poparły wyłączenie przemówiena Trumpa ale jak się nie idzie pogodzić z faktami to najłatwiej kogoś nazwać szurem, płaskoziemcem, antyszczepionkowcem, macierewiczem... stara komunistyczna metoda.
PieronJasnySzlag napisał/a:
Człowieku, wyskakujesz tu z czymś czemu nikt nie zaprzecza i próbujesz przedstawić to jako dowód że reszta twoich bredni jest prawdziwa. Tak było, widziałem to. Tylko jak to niby dowodzi że fałszowano wybory ?
Niezwyciężony napisał/a:
. Tylko jak to niby dowodzi że fałszowano wybory ?
Ale gdzie ja napisałem że fałszowano wybory? Napisałem tylko że z demokracją te wybory nie miały za wiele wspólnego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie