Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-17, 22:53
Nie wiem czym sie tu jarać, duży fiat był zawsze związany z rajdami.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 22:54
StunterBoy napisał/a:

Chcialbym zobaczyc, jak taki Fiacior r🤬a 'tjuningowanego' golfa III spod swiatel i mine kierowcy golfiny.

pewnie 1.6 DOHC czyli w serii koło 100KM - szaleństwo aż się patrzy. A r🤬a aż furczy ... ohoho. Kolejne sfrustrowane dziecko - co, koleżanki z klasy wolą bzykać się z głupim osiłkiem w tanim autcie, niż być wożone rowerem na ramie?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 23:17 2
Przecież to Borewicz! pędzi pewnie na jakieś 7 latki
Zgłoś
elesmaximus 2013-10-17, 23:23 1
Dla ziomala z Sosnowca a zarazem z Zagłębia Dąbrowskiego zawsze piwko !!

Mógłby tak w porozstawianych zamiast opon hanysów wjeżdżać
Zgłoś
DeathGhost 2013-10-17, 23:25
Tor Fiata w Tychach, byłem ,widziałem,, kierowcy fiatów 125p było ich dwóch prezentowali żenujący poziom to co widać na filmiku to jest zlepek tego co mu wyszło.Tak czy inaczej jego jazda wyglądała mniej więcej tak, szykana z opon na***rdalam tak może sie uda może nie(szkoda że nie pokazał jak cały przejazd przejechał z wbitą oponą bo mu nie wyszła szykana)Nie jedno Cinquecento jechało sto razy lepiej
Zgłoś
wcz_e 2013-10-18, 0:28
za tablice rejestracyjne z sosnowca nie ma piwa:)
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 2:05
Nie ma to jak bandzior.
Zgłoś
Mindfuck 2013-10-18, 3:01
motonews.pl/forum/?op=fvt&t=199532&orderby=asc&start=920

temat na f&f o tym samochodzie, a Marcina znam osobiście
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 11:23
Tak nap****a bo stawką było mieszkanie w Katowicach
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 11:54
130 koni i 900kg pasy - to musi jechać!
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 12:18
Do dziś żałuję że sprzedałem takiego
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 13:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pan gazownik 2013-10-18, 19:27
brzmi jak Honda
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 19:41
Jest moc!
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 20:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem