👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nieważne co zrobił złego właściciel tego samochodu komuś innemu. Ktoś kto mu podpalił samochód jest kretynem albo koleś podpadł jakiejś naprawdę niebezpiecznej grupie.
Jeżeli to porachunku pracowdawca - pracownik, sąsiad - sąsiad, mąż - kochanek bądź kochanka, to Ci ludzie są ogromnymi idiotami i głupkami. Noi co teraz ?
Ten kto wyrządzisz krzywdę i w zamian dostał odwet w świetle prawa jest już poszkodowanym. Czyli wcześniejsza ofiara działająca w afekcie staje się oprawcą. I traci podwójnie.
Zamiast biegać, wyzywać, bić lub podpalać trzeba rozegrać to taktycznie tak, aby prawem kogoś udupić i zyskać podwójnie.
Jeżeli to porachunku pracowdawca - pracownik, sąsiad - sąsiad, mąż - kochanek bądź kochanka, to Ci ludzie są ogromnymi idiotami i głupkami. Noi co teraz ?
Ten kto wyrządzisz krzywdę i w zamian dostał odwet w świetle prawa jest już poszkodowanym. Czyli wcześniejsza ofiara działająca w afekcie staje się oprawcą. I traci podwójnie.
Zamiast biegać, wyzywać, bić lub podpalać trzeba rozegrać to taktycznie tak, aby prawem kogoś udupić i zyskać podwójnie.
Dureń z właściciela audi. Ma zobowiązania wobec ludzi, nie wywiązuje się znając konsekwencje i jeszcze z nich i z siebie durnia robi idąc z tym na policje. Na ich miejscu spaliłbym mu dom.
Ta nagroda to dla konkretnych sprawców, czy można podać kogoś kogo się nie lubi ???

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie