Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ryju1983 2023-01-27, 13:20
pazuzu napisał/a:

C🤬a taka odważna bo pewnie za nią stało 30 kolegów

A w nagrodę dostała potem 30 parów do pyska i z tad taka morda nie wyjściowa.
Zgłoś
Mpp2007 2023-01-27, 13:32
Ale żeby tak bramkarza pobić
Zgłoś
rafcio760 2023-01-27, 13:44
Ona na bank ma wacka
Zgłoś
Karboksylator 2023-01-27, 14:01
i tak bym jej zaj🤬. c🤬j tam, że bym wp🤬l od gości dostał.

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2023-01-27, 14:01 5
Ale mnie wk🤬iają takie akcje.. bym szmacie zaj🤬 z listwy to by saltem z tych trybun poleciała. J🤬a patusiara. Nienawidzę bab chłopczyc. W ogóle k🤬a patologii nie lubię. Można się np. ponap🤬lać z kimś solo ale już nie dziś no wiadomo, że zaraz się koledzy włączają z partyzanta. Dwa razy już tak wyłapałem w życiu. K🤬y cwaniaczki p🤬lone. Jeden sapacz bo z kolegami a jak powiesz takiemu " To k🤬o choć!" To lecą z ziomalami i co możesz zarobić? Jeszcze jak jakieś leszcze na strzała to c🤬j, poradzisz sobie ale jak jacyś ogarnięci to pierwszego walisz na piźdźisko, może drugiego jak coś potrafisz i wp🤬l od reszty. Ogólnie to "plepiej unikać niepotrzebnych wałek". Elo! Bo się rozpisalem nie na temat w ogóle..
Zgłoś
mazga50 2023-01-27, 15:22
I cyk - próba zabójstwa. I cyk - 15 lat odsiadki.
Zgłoś
Juzwa 2023-01-27, 16:44
~DMT napisał/a:

Na to też jest metoda, jednak trzeba być odpowiednio szybkim i nie zawahać się ani milisekundy...
Łapiesz za łeb, wbijasz kciuki w oczodoły, tak żeby gałki oczne trysnęły dookoła, następnie trzymając za kudły ,robisz ze szmaty tarczę jak i zarówno straszaka dla pozostałych, że jak podejdą, to spotka ich to samo...
Tak, wiem, popuściłem trochę wodze fantazji, ale w sytuacji krytycznej, dwa razy bym się nie zastanawiał...

Popuściłeś nie tylko fantazji, ale doskonale Cię rozumiem.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Budrys2000 2023-01-27, 17:17
PentagramOdDiabła napisał/a:

Ale mnie wk🤬iają takie akcje.. bym szmacie zaj🤬 z listwy to by saltem z tych trybun poleciała. J🤬a patusiara. Nienawidzę bab chłopczyc. W ogóle k🤬a patologii nie lubię. Można się np. ponap🤬lać z kimś solo ale już nie dziś no wiadomo, że zaraz się koledzy włączają z partyzanta. Dwa razy już tak wyłapałem w życiu. K🤬y cwaniaczki p🤬lone. Jeden sapacz bo z kolegami a jak powiesz takiemu " To k🤬o choć!" To lecą z ziomalami i co możesz zarobić? Jeszcze jak jakieś leszcze na strzała to c🤬j, poradzisz sobie ale jak jacyś ogarnięci to pierwszego walisz na piźdźisko, może drugiego jak coś potrafisz i wp🤬l od reszty. Ogólnie to "plepiej unikać niepotrzebnych wałek". Elo! Bo się rozpisalem nie na temat w ogóle..

Nie przesadzaj, skleciłeś zaledwie kilka zdań.
Zgłoś
Chojnie_Obdażony 2023-01-27, 18:44
Trudno się to ogląda
Zgłoś
panar3 2023-01-27, 19:31 4
pazuzu napisał/a:

Nie wiem czy stało, dla mnie to zwykła ukraińska k🤬a: pół mózgu wyżarte wódą a drugie pół banderowską agresją do całego świata. Stawiam na to, że gostek odmówił r🤬ania temu szlauchowi z mordą jak suka rottweilera i takim samym spojrzeniu.
Zgłoś
sebaszczak 2023-01-27, 22:18
pazuzu napisał/a:

To że ma cycki nie oznacza że jest cipą.
Zgłoś
lysymisio6969 2023-01-28, 1:33
wpeirdol chyba za to, że flage na poręczy odwrotnie zawiesił..

swoją drogą Flodzia to charakterna dziewczyna..
Zgłoś
analnydestraktor69 2023-01-28, 13:36
nacpane szmacisko,
Zgłoś
PabloSkills 2023-01-28, 22:05
Yyyy a co to jest spalony???
Zgłoś
Kici-Kici 2023-01-31, 3:14
rasowa menelica
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie