👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wkurzają mnie te akumulatory w bagażniku. Nie można tego normalnie pod maskę zamontować jak to zawsze było?
podpis użytkownika
takie tam bez konkretów
Miałem nadzieję, że podepnie na odwrót

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.podpis użytkownika

Ładowanie pomocniczego akumulatorka chyba wiele nie pomoże
. BMS i tak albo się przepalą, albo nic to nie da.?

"PLUS DO PLUSA i MINUS DO MINUSA"
Niestety muszę Was uświadomić, że to nieprawidłowy sposób podłączania przy pożyczaniu prądu z drugiego samochodu
Niestety muszę Was uświadomić, że to nieprawidłowy sposób podłączania przy pożyczaniu prądu z drugiego samochodu

Kujda napisał/a:
Wkurzają mnie te akumulatory w bagażniku. Nie można tego normalnie pod maskę zamontować jak to zawsze było?
Szkoda tylko, że "aku" AGM nie podzielają twojego zamiłowania do komory silnika i lepiej znoszą warunki panujące w chłodniejszych miejscach (byle nie zanadto chłodnych

Poza tym pod maskami współczesnych samochodów i tak jest już dość "ciasno".
Btw zawsze się zastanwiałem dlaczego lesby muszą wyglądem upodabniać się do facetów... skoro nienawidzą mężczyzn i wolą kobiety i same są kobietami przy tym. ale pewnie to dlatego że są paszczurami
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie