📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:27
Wkurzają mnie te akumulatory w bagażniku. Nie można tego normalnie pod maskę zamontować jak to zawsze było?
Ładowanie pomocniczego akumulatorka chyba wiele nie pomoże
. BMS i tak albo się przepalą, albo nic to nie da.?
"PLUS DO PLUSA i MINUS DO MINUSA"
Niestety muszę Was uświadomić, że to nieprawidłowy sposób podłączania przy pożyczaniu prądu z drugiego samochodu
Niestety muszę Was uświadomić, że to nieprawidłowy sposób podłączania przy pożyczaniu prądu z drugiego samochodu
Kujda napisał/a:
Wkurzają mnie te akumulatory w bagażniku. Nie można tego normalnie pod maskę zamontować jak to zawsze było?
Szkoda tylko, że "aku" AGM nie podzielają twojego zamiłowania do komory silnika i lepiej znoszą warunki panujące w chłodniejszych miejscach (byle nie zanadto chłodnych
Poza tym pod maskami współczesnych samochodów i tak jest już dość "ciasno".
Btw zawsze się zastanwiałem dlaczego lesby muszą wyglądem upodabniać się do facetów... skoro nienawidzą mężczyzn i wolą kobiety i same są kobietami przy tym. ale pewnie to dlatego że są paszczurami
Angel napisał/a:
Akurat to druga strona konfliktu wypisywała PW domagając się ususzenia tematów halmana.
Nawet nie będę komentował tych PW
Natomiast faktem jest między innymi hipokryzja Halmana...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie