Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
konto usunięte 2013-01-14, 22:09 1
czarną bym zeszmacił, bmw wiadomo że number 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-14, 22:16 1
JarekBestia napisał/a:

Daj ci dziecko same dlugie proste dla twojej Hondy. PS nie mam BMW, mam Audi

krakowiak69 napisał/a:

BMW robi dobre fury, ale opinie zszargali dresy i inne wiejskie buraki, przylepiające znaczek M na swoje 1.8 litrowe, rozpadające się, 12+ letnie rzęcha... jeśli miałbym jeździć bmw to spoko, ale max 4-5 letnim, bez doklejonych lotek czy innych gówień. Ewentualnie stare 850i które było i jest genialne... ale jak oblukacie alledrogo i zobaczycie że połowa tych fur z v12 jest na gazie, zrozumiecie o co mi chodzi z BMW community.

Swoją drogą BMW troche straciło jaja w 2009 jak dali nogę z F1.

Moi drodzy sadyści ja mam Opla Corsę z 98 roku ale mam także rower MTB i żadne BMW, Audi lub inne super auto nie da mi dobrej kondycji, zdrowia i dużej ilości adrenaliny jak wasze wiejsko zrobione autka. Jak założycie śmieszne stożkowe filtry i usuniecie katalizator a do tego założycie super wyczesaną strumienicę i chip tuning to i tak nie będziecie fajni tylko żałośni. Nie auto mówi jakimi jesteście ludźmi tylko to co robicie w życiu.
Zgłoś
Kimarco 2013-01-14, 22:17
@Black Snake Preludy nie odważyłbym się kupić, chociaż H22 i skrętna tylnia oś kusza. Nie powiem, że nie. Owszem miałem Civica i mam civica, i nie jest starszy niż ja Mało pali, wygodne nawet jak na długie trasy (zwłaszcza mój pierwszy V gen) A dalej już tylko lepiej, po za ceną samochodu Ale warto i nie żałuję. A co do innych, to Accord dla mnie za duży.

Ale wracając do tematu, to jak ktoś napisał, BMW w Polsce kojarzy się tylko z jednym schematem, i to jest przykre. Nie powiem ciekawe auto, ale osobiście dla mnie tego czegoś brakuje w nim. A co do filmiki, to ciekawe panie he he
Zgłoś
daf098 2013-01-14, 22:24
dolarinho napisał/a:

Co oznacza skrót BMW według dolarinho

BMW- Będziesz Małolaty Walił

Dziękuję pozdrawiam

a według reszty świata
BMW - Będziesz Miał Wydatki
Zgłoś
artiee 2013-01-14, 22:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-14, 22:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tora-tora 2013-01-14, 23:05
Nie rozumiem was... Te samochody mają świetny design, luksusowe wnętrza i genialne osiągi (lepsze od Audi i Mercedesa)! Prowadzi się je doskonale, bardzo sportowo, a spalanie poniżej 10l, ew. niewiele więcej, (tak panowie!) w modelach serii M jest śmiesznie niskie. Btw. zapewniam was, że jeśli stać kogoś na nowe BMW za ponad 500 tys. zł, to stać też taką osobę na paliwo i te wydatki nie robią wtedy żadnego wrażenia.
Zgłoś
icek Berg 2013-01-14, 23:31 2
Zgłoś
Black Snake 2013-01-14, 23:37
@up, Skoda ^^ ew. Suzuki Bandit.
Zgłoś
sznajder1 2013-01-14, 23:47 2
Opinie kierowców BMW wyrabiają ćwierćmózgi które kupują e36 z silnikiem 1.8 + gaz bo z zasiłku nie utrzyma większego. Zrobią dwie - trzy dziury w tłumiku bo wieś musi go słyszeć i wiedzieć ,że ma tam 5L v8 ,a i oczywiście spojler i naklejka m/// bo inaczej nie można. Hejtujcie dalej bmw ,a założę się ,że 3/4 nawet takowego nie prowadziła.

... teraz możecie mi lizać jaja xx
Zgłoś
nieja 2013-01-15, 0:25 2
Zgłoś
maxdila0 2013-01-15, 6:27
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-15, 10:07
Urwałby bym dziwce jaja za ten but na zderzaku !!!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-15, 12:22
Zgłoś
micbar0405 2013-01-15, 12:33
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem