Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cytat:

Dwóch 10-latków zgw🤬ciło o dwa lata młodszą koleżankę na placu zabaw w Londynie. Obecnie chłopcy przebywają w areszcie.

Zdarzenie miało miejsce podczas kilkudniowej przerwy szkolnej, kiedy dziewczynka wyszła pobawić się ze swoimi kolegami na plac zabaw blisko College Park w Hayes w zachodnim Londynie. Dzieci nie były pod opieką dorosłej osoby, a atak obserwowała 6-letnia siostra ofiary – czytamy w "Daily Mail". Ok. 14 chłopcy zaprowadzili 8-latkę w krzaki i wykorzystali seksualnie.

Po powrocie do domu dziewczynka odpowiedziała rodzicom, co się stało, a ci wezwali policję. 10-latków aresztowano godzinę później.

Specjalnie przeszkoleni policjanci w zakresie wykorzystywania seksualnego dzieci przesłuc🤬ją dziewczynkę i dokładnie badają miejsce zdarzenia.

Wydarzenie wstrząsnęło lokalną społecznością. Zastępca burmistrza Hillingdon, radny David Yarrow powiedział, że nigdy nie słyszał, żeby dwóch dziesięciolatków było oskarżonych o gw🤬t na ośmiolatce. – Jest to szokujące, nie mogę uwierzyć, że dzieci w tym wieku są w stanie zrobić coś takiego – powiedział.

Źródło:
Kod:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Dwoch-10-latkow-zgwalcilo-8-latke,wid,11645118,wiadomosc.html

podpis użytkownika

Zgłoś
Robson.K6 2009-10-31, 13:24
10 latki maja tak małego penisa, że pewnie nawet do defloracji nie doszło. Chyba, że murzyni to się nie orientuje

podpis użytkownika

lastfm
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-31, 14:26
Robson.K6, 10-latkom to chyba nawet jeszcze nie staje (nie wiem, nie pamiętam) a tak poza tym to wykorzystać seksualnie można nie tylko poprzez stosunek, mogli np wsadzać jej palce albo patyki do c🤬ki albo dupki ewentualnie kazali jej się dotykać po jajach itp.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-31, 14:52 2
jakby ona ich zgw🤬ciła to prawdopodobnie nic by nie było
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-31, 15:00
luki24 napisał/a:

, 10-latkom to chyba nawet jeszcze nie staje (nie wiem, nie pamiętam)

hahahah
a co do tematu . pewnie nie wiedzieli co czynią i o co tym chodzi więc gw🤬t to za duże słowo
luki24 napisał/a:

mogli np wsadzać jej palce albo patyki do c🤬ki albo dupki

- fetysz
Zgłoś
Shaggy93 2009-10-31, 15:04 4
Specjalnie przeszkoleni policjanci w zakresie wykorzystywania seksualnego dzieci przesłuc🤬ją dziewczynkę

Hmmm tylko mnie sie to wydaje dziwne XD ??

podpis użytkownika

,,Po­lacy są samą od­wagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-31, 15:09 8
luki24 napisał/a:

...kazali jej się dotykać po jajach itp.

Luki za duzo na 'sadzie' przebywasz tam na zewnatrz nie wszytkie dziewczynki maja jaja
PS lepiej uwazaj z takimi opisami bo jeszcze podniecisz 'coponiektorych'
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-31, 17:34
Nie wiem jak dokładnie to było i nie chcę wiedzieć.. ale,

wszędzie SEKS, w prognozie pogody, w reklamach w ogóle nie związanych z tą dziedziną, w filmach to normalne i do tego nic nie mam, ale to się zaczyna robić nudne !!

oby nas nie przejedli tym seksem..
Zgłoś
Konto usunięte 2009-10-31, 21:17
Laską to ona była 5 lat temu...
Zgłoś
psemeq 2009-10-31, 21:39
Moim zdaniem to jest napad na zdrowe: "ja Ci pokarze moje Ty mi pokarzesz swoje". Kiedyś nie było problemu z tym a teraz policje wzywają... Świat schodzi na psy... (dosłownie i w przenośni)
Zgłoś
Konto usunięte 2009-11-01, 14:16
No nie wiem stary ja w wieku 10 lat nikomu nie pokazywałem (za darmo).
Wiesz gdyby jej sie podobało nie powiedziała by rodzicom, więc albo to nie było pokazywanie albo mieli za małe zabawki
Zgłoś
Konto usunięte 2009-11-01, 14:42 2
konio167 napisał/a:

No nie wiem stary ja w wieku 10 lat nikomu nie pokazywałem (za darmo).

a za Snickersy?
Zgłoś
Konto usunięte 2009-11-03, 19:33
Za snickersy też nie
Przyjmuje jedynie martwe płody
Zgłoś
Konto usunięte 2009-11-08, 19:33
sisteragent napisał/a:

a za Snickersy?

myslisz czemu mam nick Snickers ? ;D ehh mlodosc najgorsze bylo to ze ksiadz na parafii sekty chrzescijanskiej dawal nam twixy ;/

psemeq napisał/a:

Moim zdaniem to jest napad na zdrowe: "ja Ci pokarze moje Ty mi pokarzesz swoje". Kiedyś nie było problemu z tym a teraz policje wzywają... Świat schodzi na psy... (dosłownie i w przenośni)

pokaże przez ż k🤬a :d czemu niektorzy uciekali z lekcji polskiego ?
Zgłoś