📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:55
🔥
Inżynier wyskoczył z bejsbolem do Polaka
- teraz popularne

A to bardzo fajnie, @Czarowniku, bo widać totalnie rozminąłeś się z pointą mojego posta, gdyż jest ona z grubsza podobna do tej z Twojego. Jak i nie na przykładzie Twojej opinii pokazałem, że jest nielogiczna.
Musiałbym najpierw móc ją jednoznacznie zinterpretować, co niestety nie jest możliwe. Gdybyś był parę lat młodszy, poradziłbym Ci popytać się polonisty o zasady konstruowania zdań wielokrotnie złożonych.
Musiałbym najpierw móc ją jednoznacznie zinterpretować, co niestety nie jest możliwe. Gdybyś był parę lat młodszy, poradziłbym Ci popytać się polonisty o zasady konstruowania zdań wielokrotnie złożonych.

"A jak będziesz duży, to tatusiowie pokażą ci, co to trójkącik." powiedział herr Diedrick.
I niech mi ktoś powie, że nie zbliża się koniec świata jak widzi się takie obrazy. Niedługo hetero będą w mniejszości. Powinno się takich na stosie palić, łącznie z tymi dziećmi adoptowanymi bo i tak mają już spaczone umysły.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie