Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
peniseusz 2018-12-10, 21:08
zamiast tej cenzury na ryju to widziałem Nosacza Sundajskiego, co za polactwo
Zgłoś
MadDave 2018-12-10, 21:46 1
Tak się dzieje gdy na drodze spotkają się dwaj życiowi frustraci. Wiedzą ze mają c🤬jowe, życie, męczącą babę, słabą pracę, końca spłaty kredytu na l3 nie widać bo jeszcze 15 lat. Syn sp🤬olił do anglii córka się puszcza z byle kim i jeszcze trafia się jakiś frajer na drodze, więc januszek dostał meltdownu rdzenia i nie wytrzymał
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-11, 0:07
Toć to u mnie na skrzyżowaniu, Alfe widać i Auchan Też mnie ten c🤬j pas do zawracania kilka razy na początku zmylił ale udało mi się zawsze wp🤬lić na szybciora na właściwy, tak jak ten Pan na obrazku. Swoją drogą wk🤬ia to, jak c🤬j jakiś widzi Cię, że zj🤬eś, że nie ten pas i chcesz sp🤬alać na właściwy, jest miejsca wystarczająco, ale nie, po co komu zwyczajna uprzejmość, kultura, życzliwość, nie wpuści. Normalnie to jedzie 10-20 poniżej ograniczenia, 5 km za poprzedzającym pojazdem, ale w takiej sytuacji umie przyspieszyć i j🤬 zderzak w zderzak
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-11, 22:31
czy tylko ja za każdym razem jak to oglądam i słysze ten cioto-pisk "jedzcie już chopaki : D " mam ochote mu wyj🤬 zeby zamknoł ryj , a jak juz otwiera to niech nie piszczy jak z🤬b w obawie przed wp🤬lem od janusza xd
Zgłoś
tigerqaz 2018-12-12, 17:30
WillBeGood napisał/a:

zamknoł

Idź próbować być gangsterem gdzie indziej...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem