👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
23 lata i beta za 50 kafli ?!!! żryj gruz cyganie !! tylko to mi na myśl przychodzi ( skoro od starych nie ciągniesz) !!

aartiee daj spokój ...on zarobiony jest !! jeszcze Ci SS wysle na chate !!
podał idiota sam wcześniej namiar... przecież to jakiś głąb...Konta na sadolu już nie ma, jakiś dzielny admin się z nim rozprawił
Czyta to teraz biedaczek umysłowy a zrobić nic nie może
Swoją drogą, jakim trzeba być burakiem żeby dawać te brzydkie BMW na tapetę FB. Lukas uświadom to sobie sobie nie masz ładnego BMW, masz zwykłe którym babcie w dojczu jeżdżą na zakupy. Taka większa wersja SMARTA.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie