Moja rodzina jest naprawdę biedna. Na moje dwunaste urodziny kupili połowę tortu, postawili na nim 6 świeczek i przystawili do lustra.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Rax napisał/a:
Jest tylko chłód, śmierć i służba bezpieki. Tort to tak na prawdę halucynacje z głodu, jest tylko kamień i śnieg...biede to masz umyslowa,
i nie bylo zadnych urodzin, zadnego tortu, swieczek ani lustra... klamek w tym pokoju tez nie ma
Rax napisał/a:
@ulifont, czyzbys mial przerwe od dawania dupy ojcu? czy dostales bonusowa minute na kompa za obciagniecie z polykiem?
TE studia co skończyłeś to pewnie zaocznie i to z dużym napiwkiem? Zobaczysz, że pewnego dnia ktoś cię uświadomi kim naprawdę jesteś. Teraz wszystkich przeproś za swoje skandaliczne zachowanie.
Przecież nikt Cie nie straszy tylko stara się nakłonić Cie do czegoś, co by Ci może pomogło, a na pewno wyszło na lepsze. Masz 25 lat(według tego co wpisałeś), lepiej poświecić jakiś czas na opanowanie się niż siedzieć kolejne 25 i podnosić kolegom mydło...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie