Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-10-17, 14:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dubbeat 2014-10-17, 14:56
mając tak sprawne ręce, musi zajebiście kraść
Zgłoś
sorra18 2014-10-17, 15:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SnieznyWilq 2014-10-17, 15:03 9
Jak byłem młody to też byłem murzynem i grałem w kosza

Zgłoś
konto usunięte 2014-10-17, 15:04
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-17, 15:08
Zgłoś
btester 2014-10-17, 15:14 2
A dlaczego Stephen Hawking gra słabo w kosza?
- Bo jest biały
Zgłoś
qulanogilewej 2014-10-17, 15:14
czarny albo bedzie grał w kosza albo kradł - trzeciej opcji nie ma - życze mu szczęścia w koszykówce
Zgłoś
Lipton92 2014-10-17, 15:16 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-17, 15:21
I tak pojawi się japoński martwy płód bez nóg i rąk i zrobi to milion razy lepiej...
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-17, 15:22 1
a propos LeBrona, słuchałem kiedys audycji w amerykańskim radiu ESPN, to było 3 lata temu i generalnie przez co najmniej 1,5 godziny dwóch kolesi wychwalało go, że w kazdym elemencie jest dobry, porównywali go do Jordana i żadnemu przez gardło to nie chciało przejść, ale uważali go chyba za lepszego, no
Zgłoś
RockyWood 2014-10-17, 15:25
przecież to murzyn... no big deal
Zgłoś
avalanch 2014-10-17, 15:55 1
Zgłoś
daniu9 2014-10-17, 16:04
Wątek LBJ'a jest raczej grząskim terenem. Porównywanie go do Jordana jest jak porównywanie Bońka do Lewandowskiego. Obaj byli/są wybornymi zawodnikami, ale z biegiem lat gra się zmieniła. James dominuje atletycznie, Jordan łamał kostki swoją nienaganną techniką. I co by kto nie mówił, w chwili obecnej jest najlepszym zawodnikiem na tym globie. Tylko mi nie mówcie, że Kobe jest lepszy czy Durant, który pokazał swoje oblicze w Play Off'ach, gdy grał bez Westbrook'a
A już wracając do hype'u na młodociane gwiazdy, James był pierwszym zawodnikiem z NCAA, który pojawił się na okładce Sports Illustrated, a za gry w St. Vincent St. Mary, już miał swoje własne obuwie. I jakoś pozostał pokornym facetem, z pasją i określonym celem.
Zgłoś
verdus 2014-10-17, 16:34
Hej od 1:45 do 3:20 leci w tle taki fajny podkład, niech ktoś poda tytuł!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem