Według mnie jest to najlepszy magik/iluzjonista jakiego widziałem.
Dla mnie on jest bogiem

nie wiem czy bogiem robienia ludzi w c🤬ja czy bogiem z super mocami
A tu łapcie 3 odcinki emitowanego na Discovery programu z Dynamo
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-04-18, 11:17
ciekawe ilu z gapiów było podstawionych nad tą rzeką.
konto usunięte
2012-04-18, 12:51
konto usunięte
2012-04-21, 21:49
32:00 miedzy innymi i sceny w ktorych siedzi w aucie jak jedzie do austrii. Ktos wie jaki to model okularow co ma na sobie??
konto usunięte
2012-04-25, 22:11
@Pedalinek
Zgodzę się, że jakość tego kawałka jest słaba(nie mówię tu o jakości dźwięku), jednak bardzo podoba mi się tekst. Dlatego to wstawiłem.
@blackluck
To jest skrajna lewica HEHHEEHHEHE
Nawet na stronie BHPoland jest tekst " narodowy socjalizm ruchem lewicowym", z resztą jeden pies z której strony skrajność, zło to zło.
A za Honor piwko.
Dynamo, i jego numer z telefonem i butelką
konto usunięte
2012-12-08, 7:01
Filmik ustawiony. W momencie jak murzyn oddał telefon i kamera pokazuje jego twarz gościu podmienia butelkę na taką z telefonem w środku a potem tylko chowa telefon w rękaw i pokazuje butlekę.
konto usunięte
2012-12-08, 7:17
fake! czarni ludzie nie maja iphonow.
konto usunięte
2012-12-08, 9:23
@up wiedziałem ,że można liczyc na fachowe wytłumaczenie wszystkiego. Nie ma takich magikow, których nie rokminiliby polscy fachowcy. szacun przez małe s
Pizkes, ktoś źle scalił
zamiast do "czego słuchają sadyści" trafiło tutaj