👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i pozniej dziwie sie, ze ludzie sa dla siebie nieuprzejmi w tym kraju, przez takich ludzikow jak ta sepleniaca baba...
debaser napisał/a:
i pozniej dziwie sie, ze ludzie sa dla siebie nieuprzejmi w tym kraju, przez takich ludzikow jak ta sepleniaca baba...

Dyskusja pewnego znanego kobieta z ochroniarzem...
Ile wypiłeś przed wymyśleniem tego tytułu???

Rafał przestań prowokować ludzi. Przebrałeś się w damskie ciuchy i fisiujesz. Poszedłeś z psem do galerii i powinieneś dostać w pysk tak, że broda nie będzie ci rosła przez pół roku, co na pewno jest ci na rękę.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Dyskusja pewnego znanego kobieta z ochroniarzem...
Miałbyś chociaż trochę mózgu to byś się domyśliła o co chodzi z opisem...

jesteśmy w Polsce a nie żadnej obsranej skandynawi itp więc tu się nie mówi na ty, po co on w ogóle dyskutuje z tym gównem, nie chce wyjść dobrowolnie z budynku to się dzwoni po policje i tyle
Dobrze, że nie jesteśmy w tej Szwecji, czy tam Francji. Jeszcze jest u nas szansa, że takie chamskie osobniki się będzie leczyć, a nie "tolerować".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie