Lewackaglupota napisał/a:
Obczajcie babke na drugiej bierzni
Jedna zap🤬la jak przystało, aż się cipsko poci, a druga odp🤬la piesze pielgrzymki.

Lewackaglupota napisał/a:
bierzni
Widzę, że niesiesz "krużganek oświaty".
Biegam kilka lat na bieżni, bo mam w domu, ale nigdy nic mi się takiego nie stało. Naprawdę trzeba być udanym żebym się tak na płaskim wyj🤬 xD
Social Media
podpis użytkownika
discord.gg/DcuuB64s66Social Media
To pewnie jedna z tych zachodnich atencjuszek, które najpierw zrobią szopkę a później szumią, że mężczyźni świnie się gapią na nie pożądliwie podczas ćwiczeń.
SławomirS napisał/a:
Dlaczego dz🤬ka i do tego bez szkoły? Znacie się?
Przecież Halman zna swoją siostrę.
A wrzucił sk🤬ysyn ze szkołą specjalną, której nawet nie dał rady ukończyć....
I nie mówię o twojej matce tylko o charakterze jaki xi zainstalowano w tym poj🤬ym łbie.
A na filmie widzimy babke z lekką nadwagą, która próbuje coś ze sobą zrobić zamiast siedzieć w piwnicy i walić konia do wirtualnych piw.
Ot, taka różnica 'dzifffko'!
I nie mówię o twojej matce tylko o charakterze jaki xi zainstalowano w tym poj🤬ym łbie.
A na filmie widzimy babke z lekką nadwagą, która próbuje coś ze sobą zrobić zamiast siedzieć w piwnicy i walić konia do wirtualnych piw.
zboczone k🤬iska zrobią wszystko byle tylko pokazać swoje tłuste pawianie dupska
_Killa_ napisał/a:
Biegam kilka lat na bieżni, bo mam w domu, ale nigdy nic mi się takiego nie stało. Naprawdę trzeba być udanym żebym się tak na płaskim wyj🤬 xD
Ale to ty dzwonisz
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
KrystekKrystek napisał/a:
A wrzucił sk🤬ysyn ze szkołą specjalną, której nawet nie dał rady ukończyć....
Podejrzewam, że widują się często w poczekalni u tego samego ginekologa. Jednak Super podsumowanie