Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
naczelny1 2018-11-30, 15:20
Habemus papam.
Zgłoś
mazga50 2018-11-30, 22:01
jjjkkkfff napisał/a:

Nic tam nie wychodzi że się w Cv naściemniało. Ja już trzy lata temu zatrudniłem się w przychodni jako ginekolog na NFZ. K🤬a, myślałem że to fajna robota a tu się okazuje że same stare baby przychodzą. A jak już się trafi młoda dupa to zawsze z jakimś syfem na dupsku że strach ruszać. Cholera wie jak to wyleczyć więc daję receptę na to co mi przedstawiciele koncernów farmakologicznych każą. (zawsze jakaś wycieczka albo prezent wpadnie) Umawiam je na kolejne wizyty aż w końcu idą w p🤬du do prywatnej przychodni. Czy żałuję tych paru groszy wydanych u rumunów na świadectwo maturalne? Raczej nie, zawsze to lżej niż zap🤬lać przy betoniarce...

Zawsze to robota pod dachem. I w ręce ciepło...
Zgłoś
kreatywnakrowa 2018-12-01, 7:06
DerAmg napisał/a:

Tam się mogło wiele rzeczy wydarzyć. Niekoniecznie pominięcie blokad, otwarcie odłącznika pod obciążeniem, błąd w pracach PPN. Efekty są jak widać. Z prądem to nie ma żartów. Pozdrawiam, energetyk.

Niby napój a k🤬a inteligentny i komputer obsługuje. Dobry energetyk.

podpis użytkownika

100% kiełbasy
Zgłoś