👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

E tam wrobiony... nikt go nie wrobił ta ciota nie potrafi nawet butelki otworzyć...
yarzapp, też chciałem poprawić
co do tego dzieciaka to standardowo - do gazu albo kula w łeb
swoją drogą to się tak dziwię, w hameryce mają tyle broni, jestem zszokowany, że żaden gangsta-nygus albo jakaś sekta katolicka jeszcze go nie odstrzeliła

co do tego dzieciaka to standardowo - do gazu albo kula w łeb
swoją drogą to się tak dziwię, w hameryce mają tyle broni, jestem zszokowany, że żaden gangsta-nygus albo jakaś sekta katolicka jeszcze go nie odstrzeliła

on powinien się nazywać Justin Gówno wtedy przynajmniej Polacy byli by na niego deczko mniej cięci bynajmniej przez jakiś czas
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie