👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tak, wyzywać od debila bo robi w młodości coś szalonego? Lepsze rozbijanie orzechów łbem z kumplami niż siedzenie przed kompem. Co go tak obrażacie? Jego głowa. Nie niszczy ławek w parku, ani nic innego.
Przyzwoitki się odezwały.
Przyzwoitki się odezwały.
Zawodówka się bawi : P Te ich durne łby i tak do niczego więcej się nie nadają
ArasxDD napisał/a:
Tak, wyzywać od debila bo robi w młodości coś szalonego? Lepsze rozbijanie orzechów łbem z kumplami niż siedzenie przed kompem[..].
Nie do końca pojmuję Twój system wartości

Macie tak nudne życie, że musicie na każdym kto robi coś głupiego się wyżywać? Dobra zachowuje się jak debil ale jak wy się kilkukrotnie w życiu tak nie zachowywaliście pod kamerę czy dla bani to współczuję nudnego życia ;X
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie