Filmik nie lamie regulaminu wiec nie rozumiem dlaczego zostal usuniety.Nie znalazlem po tagach, jest tu pierwszy raz.Wrzucam ponownie.
Jurij_77 brawo, piszesz kolejnego posta zeby pospinac dupsko zza monitoru,ciekawe czy w realu tez jestes taki wygadany kozaczku :]
Widzisz smieciu, nie potrafisz uzasadnic tego co piszesz.
Rownie dobrze moge napisac to samo tobie ,,spojrz na twoje posty i zobacz jakim jestes idiota'' prowokatorze![]()
nawet bardziej, niż "zza monitora"na wykonywaną przeze mnie profesję opuśćmy tutaj zasłonę milczenia - ale możesz być pewny, że już zrobiłem dla tego kraju więcej, niż TY kiedykolwiek zrobisz. A do mnie podobni moi koledzy po fachu przelali więcej krwi dla tego kraju, niż TY kiedykolwiek przelejesz ... niektórych już nigdy nie zobaczę. Skończ więc waść p🤬lić, bo rzygać się chce gdy czytam to twoje p🤬lenie - ty i tobie podobni jesteście tylko karykaturą Polaka i powodujecie, że tak niewielu ludzi słowo "patriotyzm" kojarzy pozytywnie.
Na necie kazdy moze sobie wiele dopisac, tacy wielcy na ktorych sie kreujesz na tym forum, nie spinaja dupy w internecie, z reszta o czym my rozmawiamy.Cytujesz posta ktorego napisalem pol godziny temu - ty notabene juz na niego odpisales w poprzednim poscie, po czym go usunales i odpisales od nowa -20 minut pozniej - kolejny post zeby sie napiac, hehehe jakie dziecko.
zachowuje sie jak jakis p🤬lony gimbus.)
jestes p🤬lonym prowokatorem i napinaczem
rzucac miesem jak jakis ogorek z gimbazjum.
@Schütze ja na ciebie folksdojczu tez zmarnowalem za duzo czasu, tak jak na tego debila wyzej.Jak nie potrafisz argumentowac tego co piszesz to w ogole nie zabieraj glosu bo robisz z siebie blazna wiekszego niz jestes .
AJKS - domyslam sie ze jestes lewackim scierwem, bo polak na polaka by nie powiedzial,,polaczek'' tak mowia wlasnie lewaki.
Po za tym twoj nick to nazwa lewackiej kapeli : tnij.org/ajks1
czyzby to byl przypadek ?
@ravp idioto konstruktywnie zwrocilem uwage jednemu oslowi z 77 w nicku, zeby nie spinal dupy bo admin juz wszystko wyjasnil.On mimo tego, musial napisac posta zeby sie ponapinac.Po co pisac dokladnie to samo co zostalo napisane przez admina, dodajac do tego bluzgi ? TO oczywiste ze ktos odwdzieczy sie mu tym samym.Tak samo jak ten idiota AJKS, ktorego nikt nie prosil o zdanie a jednak napisal jeszcze jednego posta tylko po to zeby poublizac przez neta, co za pajac, brak mi slow.
Wlasnie wy zachowujecie sie jak gimbusy, temat z mojej strony byl juz zamkniety, przestalem wam odpisywac a wy dalej nap🤬lacie i spinacie dupy , rzucajac mieso na prawo i lewo.Gratuluje.
AJKS mimo tego ze nie byl proszony o glos, wrocil tu i napisal posta po to zeby poublizac, naprawde brak mi slow zeby opisac tego pajaca.
Juz na pierwszej stronie z komentarzami odpisalem adminowi ze temat tagow jest zamkniety i to byl blad z mojej strony.Wiec po c🤬j po tym jak sprawa jest zamknieta pisac posta tylko po to zeby ublizac ? Trzeba byc umyslowo p🤬lnietym zeby spinac dupe na poziomie gimnazjalisty, chociaz pewnie nie jeden gimbus by tak nie trolowal jak wy.
Zwroc uwage na to ze temat z mojej strony byl zamkniety
@ravp idioto konstruktywnie zwrocilem uwage jednemu oslowi z 77 w nicku, zeby nie spinal dupy bo admin juz wszystko wyjasnil