👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ach ta starcza nonszalancja, powinien mu ktoś powiedzieć, że z całym szacunkiem, ale mało apetyczny widok stwarza,

To nie dziadek, to jakiś nastolatek po wstrzyknięciu marihuany.
He he, pocieszne
Założę się, że naoglądał się jak na jutubie ludzie tańcują na bieżni i chciał tak samo... tylko w odpowiednim dla siebie tempie

Założę się, że naoglądał się jak na jutubie ludzie tańcują na bieżni i chciał tak samo... tylko w odpowiednim dla siebie tempie

1.Michal napisał/a:
Nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie wolą biegać na jakiejś maszynie skierowanej do ściany, niż na przykład po parku. Jak ktoś z Wrocławia ma pilną potrzebę wydania swoich pieniędzy na bieganie, to niech się zgłosi do mnie. Odpłatnie wskażę dobre do tego miejsca.
Bo np. mieszkając w krakowie zdrowiej sobie wyjść na papierosa niż pójść pobiegać na zewnątrz. Zimą jest tu kurewski smog z PM10 sięgającym 300 ug/m3 więc wolę zapłacić za basen albo bierznię niż się truć.

Oprócz tego bieżnia pozwala "symulować", np. podbiegi pod górkę (u mnie jest ich poważny deficyt) dzięki czemu siła biegowa rośnie i można lepsze czasy wykręcać.
@PsK: jeśli te teksty Ciebie nie dotyczą, to skąd ten ból dupy?
@PsK: jeśli te teksty Ciebie nie dotyczą, to skąd ten ból dupy?

Brakujące ogniwo, udowadniające teorię, że człowiek pochodzi od czapli.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie