📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Za 50 lat z waszych odpałow beda sie smiali. Dziedek jak dziadek i tak parkuje lepiej niz niejedna mloda dupa

Co on tydzień parkuje ten samochód że się tak pogoda zamienia?

Ja chciałbym dożyć takiego wieku co ten dziadek i jeszcze móc kierować samochód

Właśnie ujrzałem swoją przyszłość odnośnie skrupulatności parkowania!
eno przywalil w te auto tak okolo trzeciej minuty. No i nie uciekł! Maladiec. Pewnie na Fiaciku sladu nie ma

Kurczę chciałbym takiego Fiata , niedaleko mnie stał w podobnym kolorze tylko MR73 , jak się pytałem właściciela czy chcę go sprzedać to się obraził

Zwykle jest tak, że jeden pedał stanie na linii i cała reszta dalej i cały porządek szlag trafia na resztę dnia.

@ cizia666
Szczególnie w 3:12 ładnie zaparkował...Stara się, może wreszcie zda to prawko
Szczególnie w 3:12 ładnie zaparkował...Stara się, może wreszcie zda to prawko
Za pierwszym razem trochę dalej od linii mógł zostawić źle nie było. A taki kredens zajebisty jeszcze z kapsami na felach to trochę z arystokracji w sobie powinien mieć. W kazdym razie zyczę dziadkowi dwustu lat, a przyszłemu nabywcy auta szacunku takiego do kredensa jak ma dziadek.

Ten film powinien iść do urzędu komunikacji jako dowód, że ta osoba nie nadaję się już do prowadzenia pojazdów. Na drogach jest za dużo samochodów i nie każdy MUSI mieć prawo jazdy. Później taka pierdoła życiowa jak ten dziadzio, co się dorobił FSO 125p 35 lat temu i od tego czasu nie planuje zmiany samochodu, jedzie sobie po mieście 35 w porywach do 40, bo przecież jest do 50 to trzeba jechać wolniej bo jeszcze przekroczy (o tym, że można legalnie o 10 na pewno nawet nie wie), skręcając 20 sekund w boczną ulicę i powodując po prostu powstawanie korków. To właśnie przez takich NIEUDACZNIKÓW (i nie boję się tak napisać, bo moi dziadkowie jeżdzą po prostu normalnie, tak jak przepisy stanowią i nie mają 35 letnich gówien) powstają korki. Bo 50 samochodów jedzie wolniej przez jednego pajaca w kredensie który nie widzi nawet linii parkingowej, ale jest ciągle dumny ze swojego wspaniałego samochodu. Nie wspominam oczywiście o takich pierdołach jak ochrona środowiska. 125p spełnia zapewne Euro 6...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie