Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
konto usunięte 2012-09-07, 20:56
Za 50 lat z waszych odpałow beda sie smiali. Dziedek jak dziadek i tak parkuje lepiej niz niejedna mloda dupa
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-07, 20:58
Co on tydzień parkuje ten samochód że się tak pogoda zamienia?
Zgłoś
Belzedup666 2012-09-07, 21:02
I grat zabił zabytka
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-07, 21:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bioder 2012-09-07, 21:05
Ja chciałbym dożyć takiego wieku co ten dziadek i jeszcze móc kierować samochód
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-07, 21:11
Właśnie ujrzałem swoją przyszłość odnośnie skrupulatności parkowania!
Zgłoś
JarekBestia 2012-09-07, 21:16
eno przywalil w te auto tak okolo trzeciej minuty. No i nie uciekł! Maladiec. Pewnie na Fiaciku sladu nie ma
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-07, 21:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
efail 2012-09-07, 21:47
Kurczę chciałbym takiego Fiata , niedaleko mnie stał w podobnym kolorze tylko MR73 , jak się pytałem właściciela czy chcę go sprzedać to się obraził
Zgłoś
mihaueeek 2012-09-07, 22:09 2
Zwykle jest tak, że jeden pedał stanie na linii i cała reszta dalej i cały porządek szlag trafia na resztę dnia.
Zgłoś
inf3kkted 2012-09-07, 23:01
nie wiem czemu skojarzyło mi sie to z Grand Torino:)
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-07, 23:11
@ cizia666
Szczególnie w 3:12 ładnie zaparkował...Stara się, może wreszcie zda to prawko
Zgłoś
mareczekzip 2012-09-07, 23:31
Za pierwszym razem trochę dalej od linii mógł zostawić źle nie było. A taki kredens zajebisty jeszcze z kapsami na felach to trochę z arystokracji w sobie powinien mieć. W kazdym razie zyczę dziadkowi dwustu lat, a przyszłemu nabywcy auta szacunku takiego do kredensa jak ma dziadek.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-08, 0:13
Ten film powinien iść do urzędu komunikacji jako dowód, że ta osoba nie nadaję się już do prowadzenia pojazdów. Na drogach jest za dużo samochodów i nie każdy MUSI mieć prawo jazdy. Później taka pierdoła życiowa jak ten dziadzio, co się dorobił FSO 125p 35 lat temu i od tego czasu nie planuje zmiany samochodu, jedzie sobie po mieście 35 w porywach do 40, bo przecież jest do 50 to trzeba jechać wolniej bo jeszcze przekroczy (o tym, że można legalnie o 10 na pewno nawet nie wie), skręcając 20 sekund w boczną ulicę i powodując po prostu powstawanie korków. To właśnie przez takich NIEUDACZNIKÓW (i nie boję się tak napisać, bo moi dziadkowie jeżdzą po prostu normalnie, tak jak przepisy stanowią i nie mają 35 letnich gówien) powstają korki. Bo 50 samochodów jedzie wolniej przez jednego pajaca w kredensie który nie widzi nawet linii parkingowej, ale jest ciągle dumny ze swojego wspaniałego samochodu. Nie wspominam oczywiście o takich pierdołach jak ochrona środowiska. 125p spełnia zapewne Euro 6...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-08, 0:54
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem