Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
Sycholada 2024-02-10, 18:17
Jarosławkaczyński napisał/a:

Ja niewiem co on gada. Jest tu jakiś tłumacz?

Nic tu nie ma do tłumaczenia. Dziadek wyzywa ich wszystkich na sali i mówi, że piorom młodzieży mózg.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2024-02-10, 18:25 3
Maniecky napisał/a:

Ty wogole zajarzyles co ten dziadek mowi i o co walczy? Boli mnie ze takie glupie jednostki sa wsrod nas.

Właśnie chodzi o to, że on wie co dziadek mówi, tyle, że się z tym nie zgadza, bo sam jest przedstawicielem środowisk LPG
Zgłoś
Kirku34 2024-02-10, 18:47 1
motylekwbrzuchu napisał/a:

Wystarczy poczytać komentarze młodszych osób na sadolu, to już jest stracone pokolenie, dla nich pedalstwo to nic złego.

Bo pedalstwo to nic złego. Natomiast pranie mózgu czy szerzenie pseudo LGBT już tak. Znaj różnice
Zgłoś
Nexiv 2024-02-11, 2:37 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mazga50 2024-02-11, 17:59 7

Tutaj całość
Zgłoś
gonzor 2024-02-12, 20:46
Wywiadówka tydzień temu byłem, wychowawczyni skarży się , że w 7 klasie usłyszała: "zrobisz mi loda"...
a co zrobiła: powiedziała ja lubie waniliowe, czekoladowe i truskawkowe

w tej samej szkole kiedyś dostałby dzieciak w ryj przy wszystkich uczniach
Dziadek am rację
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-02-13, 0:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem