📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
🔥
Wiesz kim jestem?
- teraz popularne
za łażenie po trawniku nie obowiązuje mandat ( przynajmniej w moim mieście ) tak więc jak najbardziej kultura wymaga aby posprzątać srańsko swojego psa - w tym celu nawet są specjalne kubły. Oczywiście buraczany plebs w naszym kraju nigdy się tego nie nauczy ( przykłady wyżej )
pojedziecie kiedyś na tzw. zachód i zobaczycie do czego służy park. Gdy byłem we Wiedniu, piątkowe popołudnie, ludzie bawili się z dziećmi na trawie, inni sobie siedzieli, gadali totalny luz. Dla człowieka któremu parkowy trawnik kojarzy się z bajaderami pupili był to co najmniej zadziwiający widok. Ja, mieszkam w mieście, nie mam łąki/pola za domem i nie chce mi się sprzątać po psie więc go sobie nie kupiłem!
Nie no wiem, macie racje że posrane trawniki, parki, chodniki to rzeczywiscie syf i gnój... ALe tak jak powiedziałem, moj pies sra tam gdzie ludzie nie chodzą, a jeśli wysra się w normalnie uczęszczanym miejscu to posprzątam. Miałem raz sytuację że straz miejska w momencie srania mojego psa schowali sie we 2 w bramie i tylko dzwine czapeczki wystawały patrzące się na sranie mojego psa. A za co były (czy są- nie wiem) podatki na kundle? Niech ktoś to robi. Ja nie sprzątam, bo nie lubie zbierać gówien, a psa mam od wtedy, jak jeszcze nie trzeba było tego robić. Dura lex, sad lex. Plujcie się dalej penery bez psów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie