Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kilka filmów dotyczących LSD i jego działania.

1)Najpotężniejsza substancja świata

2)Leczenie klasterowego bólu głowy

3)Hofman i wojskowe eksperymenty

4)Naukowcy i kreatywność

5)Producent sakramentu - Nick Sand
Zgłoś
Jeadong 2012-05-29, 18:00 4
Wóda nie jest narkotykiem tylko dlatego, że jest legalna. Bycie "ćpunem" zależy tylko od indywidualnych cech każdego z nas tak samo jak jedni chleją wódę co weeked, na studiach częściej, później dorastają, mają ważniejsze sprawy i chleją o wiele mniej. Inni zaś zostają pijakami spod sklepu, życie im się sypie (pamiętacie Dżejsona ?).

To samo z narkotykami, sam w ciągu 2 lat 2 razy przypudrowałem nos dla zabawy i towarzystwa ale jakoś mnie do tego nie ciągnie i nie mam potrzeby ćpania codziennie. To samo z trawą, jarałem miesiąc-dwa prawie codziennie wieczorkiem dla odprężenia, wsłuchania się w ulubione piosenki. Później przerwa pół roku i tak jak wcześniej, zero potrzeby zajarania.

Przytoczę jeszcze przykład palacza, jeden zajara i mu się to spodoba (w sumie nie wiem co, bo jaka jest przyjemność wdychania dymu bez żadnych efektów ?) i będzie się truł do końca życia inni po 2 szlugach przestaną palić.

A wielcy przeciwnicy narkotyków niech zamkną mordę i niech nie wp🤬lają się z łapami do czyjegoś życia. Każdy robi co chce i nie powinno być mu to zabraniane. Oczywiście należy wprowadzić pewne zakazy, które chronią osoby trzecie przed ludźmi, którzy są pod wpływem wódy, fety itp. Tak samo jak z alkoholem.

podpis użytkownika

Sadistic - I love the whole world
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-29, 20:07
O DMT sobie poczytajcie jak chcecie coś potężnego zaj🤬.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-29, 22:24
zalukaj.tv/zalukaj-film/10777/lsd_podroz_do_piekla_inside_lsd_2010_.html caly ten film a nie urywki ;]
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-30, 0:43
A propos psychodelików.. Sam niedawno brałem DXM i skończyło sie to dla mnie tak ze teraz moja pikawa jest wrażliwa na jednego browarka czy tam sztuczke.. Lekarstwo dla duszy?? może dla duszy tak lecz dla ciala ni c🤬ja... nie mam nic do tych co czasami maja ochote na nocne tripy z przyjaciółmi dostepnymi u biegacza czy tez w aptece bez recepty, ale poprostu badzcie ostrozni bo to naprawde nie jest czlowiekowi potrzebne.. Jak tak teraz patrze na to co robilem cały ten czas to az mnie za serce sciska jak widze ze kumple ida sie najebac a ja stoje z bezalkoholowym leszkiem ..
Zgłoś
dae07 2012-05-30, 2:07 1
za filmy uciete w polowie zdania powinnie Cie ukamienowac...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-04, 15:11 2
@BongMan
hehe feta:D no to sie kolega nabawil paranoi i innych objaw styranego organizmu

@Pacuxx
nie porownuj dxm do lsd bo to jak niebo,a ziemia. dxm to jest gowno co tu duzo mowic jak wiekszosc rzeczy, ktore jeszcze legalnie mozna dostac:P

@Bamboilero
niestety nie masz pojecia o czym piszesz. jedyne dragi po ktorych tracisz kontrole i swiadomosc bardziej niz po alkoholu to psychotropy(jesli mocno przedawkujesz albo polaczysz z alkoholem), albo dragi typu ghb, ktory (tez w polaczeiu z alkoholem) jest znany jako pigulka gwaltu(wszystkie wyzej wymienione lacznie z alkoholem naleza do grupy depresantow, ktore dzialaja hamujaco na oun, stad ten nieogar), no i podobno eter ale tego nie jestem pewien. po reszcie dragow mozesz miec poj🤬e mysli, czuc sie jak bog/gowno, mozesz prawie nic nie widziec przez halucynacje, ale i tak bedziesz bardziej ogarniety niz jakbys sie dobrze nap🤬lil. jedyna przewaga alkoholu jest taka, ze jest legalny(kontrola jakosci) i wryty w kulture, dzieki czemu ludzie potrafia sie lepiej z nim obchodzic.
w puszczach amazonskich sa plemiona gdzie szamani lecza swoich pobratymcow, przy pomocy DMT i jakos nie potrzebna im jest nowoczesna medycyna, a mimo to nie ma tam ludzi chorych psychicznie
tak wiec twoje p🤬lenie nie ma zadnego odzwierciedlenia w rzeczywistosci. ale w jednym masz racje. nie mozna porownywac lsd do alkoholu, gdyz alkohol dziala w ten sam sposob co wszystkie najbardziej cpunskie narkotyki, tj psyhotropy/opioidy typu morfina, czy heroina. podczas gdy lsd nawet nei da sie brac codziennie bo nic nie poczujesz.
Zgłoś