Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Co jest dla Ciebie pożyteczne?
Do ludzi, którzy lubią lampkę wina (kufelek piwa) oraz do tych, którzy stronią od tych rzeczy: Beniamin Franklin powiedział: wino dostarcza człowiekowi mądrości, piwo wolności, a woda bakterie. W wyniku niezliczonej ilości badań uczeni udowodnili, iż wypijając 1 litr wody dziennie, wchłaniamy rocznie 1 kg Escherichia coli, (E. Coli) bakterii znajdowanej w fekaliach. Innymi słowy, pijąc wodę spożywamy rocznie kilogram... gówna. Natomiast pijąc piwo i wino (tequile, rum, whisky, wódkę lub inny napój wyskokowy) NIE ponosimy tego ryzyka, ponieważ alkohol podlega procesowi uzdatniania i oczyszczania poprzez gotowanie, warzenie, filtrowanie, destylację lub/oraz fermentację. Więc Pamiętaj: Woda = gówno. Wino, wódka, piwo = Zdrowie. Dlatego znacznie lepiej jest pić piwo i pleść głupstwa, niż pic wodę i być zasrańcem. Nie musisz dziękować mi za tą cenną informacje; przekazuję ją w czynie społecznym.

podpis użytkownika

Jeśli zauważasz, że znajdujesz się po stronie większości, czas, byś się zatrzymał i zastanowił. - Mark Twain
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-11, 17:24
Rozwiązałeś tajemnice dlaczego murzyni są brązowi! Odtąd będe pił tylko piwo wódkę i wino nie chcę być murzynem.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-11, 17:45 2
no ja chyba jebne! od kiedy wszystkie informacje z sadola przystawajmy dosłownie? przecież chłopak to przymrużeniem oka napisał...weźcie wylajtujcie!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-11, 18:34
Sorry sorry ,ale woda też jest uzdatniana, oczyszczana, filtrowana,więc ja nie wiem kolego jaką Ty wode pijesz skoro napisałeś takie coś
Zgłoś
kosciej 2011-02-11, 21:56 1
każdy sprzedawca filtrów do wody udowodni wam że macie gówno w kranie
co nie znaczy że ma racje
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-12, 15:40
Cytat:

każdy sprzedawca filtrów do wody udowodni wam że macie gówno w kranie

jasne, że udowodni - przecież bóg jest wszędzie, zapomniałeś?
Zgłoś
Newralgiczna 2011-02-12, 17:25
chciałam tylko dodać, że ja autorka wpisu i kawału jestem kobietą, czego większość nie zauważa...

podpis użytkownika

Jeśli zauważasz, że znajdujesz się po stronie większości, czas, byś się zatrzymał i zastanowił. - Mark Twain
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-12, 18:54
@up

pewnie i tak masz k🤬sa
Zgłoś
Newralgiczna 2011-02-12, 19:05 2
@up a ty jesteś c🤬a, a nie facet

podpis użytkownika

Zgłoś