👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K🤬a no, allahu akbar musi być. Zaczyna mnie to wk🤬iać, a wczesniej bawił. Chyba nawet gdyby to Samuel L. Jackson powiedział, to by c🤬jowo brzmiało. Choć z drugiej strony... "Say Allahu Akbar one more time! I Dare you..."

W tych arabskich wojnach wygrywa ten kto więcej razy powie allah akbar. Strzelanie jest tylko sygnałem dla ziomków - zaczynamy nap🤬lać allahy!
Saletrzaki które robiłem w czasach dzieciństwa, latały dużo dalej.

jak tak dalej pójdzie, to te "allah akbary" wyprą nam ruskich z sadistica!

Tylko czekałem, aż się pojawi allah akbar. Nie zawiodłem się
Co do broni. Stanowczo jeszcze muszą popracować.

szkoda że ta torpeda nie poleciała w ich strone kilku brudasów mniej by było
mam wrażenie że te "allah akbar" u nich to tak jak u nas "k🤬a" i "ja p🤬le"
te "allah akbar" u nich to tak jak u nas "o k🤬a" i "ja p🤬le"
te "allah akbar" u nich to tak jak u nas "o k🤬a" i "ja p🤬le"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie