Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
konto usunięte 2013-10-22, 21:18 8
Ciapciaki kupuja sobie gady i pajeczaki, nawet wczesniej nic nie czytajac o nich to potem sa efekty. Mialem ptaszniki, skorpiony, i swoje hobby kontynuowalem przez 3 lata dopuki nie wyjechalem zagranice, i nigdy zadne moje zwierzatko mnie nie zaatakowalo. O dziwo nawet Murinus byl spokojny a Cambridgei (samiec) po ostatniej wylince zyl jeszcze ponad rok!

@wsiors4 - Takie zwierzeta trzyma sie dla obserwacji i doswiadczenia a nie dla szpanu. Decydujac sie o kupnie pierwszego pajaka, nie kierowalem sie jakimis kompleksami, a ciekowoscia sprobowania czegos egzotycznego, gdyz wczesniejsze hobby trzymania owadozernych roslinek, ewoluowalo i wystapila potrzeba przejscia na wyzszy poziom zajebistosci
Zgłoś
SharpSe 2013-10-22, 21:21
Kto gada trzyma świadomie w domu? No chyba że to żona...
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-22, 21:21 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-22, 21:29 1
ojej, waran stepowy<3
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-22, 21:35
forshow - o ile wiem, a troche wiem, to lepiej jednak karmić żywym pokarmem, chociaz nie wiem jak to z Consictorami jest, ale ja swojego Regiusa nigdy nie karmiłem mrożonym ryzyko pogryzienia zazwyczaj występuje, jeżeli wąż nie jest głodny, albo szykuje się do wylinki, a żywy pokarm, to zawsze jakaś rozrywka dla jednego z najskuteczniejszych drapieżników na ziemi.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-22, 21:43 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kopuczini 2013-10-22, 21:45
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-22, 21:49 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-22, 21:56 1
Zgłoś
meier 2013-10-22, 22:03
@Lordzik92
Mialem, mam dokladnie tak samo, tylko ze moja pasja rozwijała się od dziecinstwa zaczynajac od rybek (ktore do tej pory trzymam), poprzez pająki, węże, zółwie i roslinki:D. Nikomu nie chcialem tym szpanowac, obserwowalem i robilem notatki, teraz sam mogę ksiązkę/poradniki napisac dla nowych i nie tylko:). Cale dnie spedzalem i sie glapilem na akwa/tera
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-22, 22:09
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-22, 22:39
Zgłoś
arkosek07 2013-10-22, 22:41
po dotknięciu pojemnika po myszy / myszy , myje się ręce , żal zwierzaka ;/
Zgłoś
icek Berg 2013-10-22, 22:54
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-22, 23:48
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem