oby dziecko powróciło do zdrowia i oby Ci co to zrobili ponieśli konsekwencje, czy nawet rodzice tych dzieciaków, bo taka jest prawda, że coraz to bardziej k🤬iarze małe sobie pozwalają, a potem wychodzą takie aspołeczne marginesy w życiu co dziadka w wieku 70 lat kopią na ulicy i podp🤬lają portfel. Zrobić to w cywilizowany sposób, sąd, sprawa sądowa, wyrok i dziękuję.
Pewnie dzieciak naoglądał się czegoś w internetach, eksperymentował z dupą i długopisem, mama akurat wchodziła do pokoju to szybko op🤬lił ze strachu długopis dupą i teraz siedzi cicho żeby nie wyjść na zboczka
Synek w końcu się przyzna, matka będzie chciała uniknąć kompromitacji i wszystko pójdzie na katechetę.
c................7
2013-11-11, 0:26
Można chodzić przez 9 miesięcy z pisakiem w dupie? K🤬a, co oni imitowali ciążę? Rozj🤬 mnie tekst:
"Chłopiec wraca do zdrowia. Ciągle jednak ma problemy z psychiką. - Nadal bardzo ciężko jest cokolwiek z niego wydobyć" Sadol musiał to pisać ;D
feeker napisał/a:
Szukasz pracy?
Możemy założyć spółkę

Ty będziesz brał w dupę, a ja hajs
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
"ciezko cos z niego wydobyc" no rzeczywiście ciezko:D chyba przez te pare miesiecy w ogole nie srał
podpis użytkownika
asdasdasd
Pewnie dlatego nie chce się przyznać kto to mu zrobił bo albo sam to zrobił albo tego chciał od kolegów.
Miał szczęście, że mu c🤬ja w dupę nie wsadzili