Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kładź się na jezdni i rób za próg zwalniający, wszystkim zlewaczonym śmieciom radzę to samo.
Nie jestem lewakiem tylko myślę logicznie i potrafię żyć w społeczeństwie z zasadami a nie jak takie patole jak ty. Prawaczek jesteś? Bozia na ścianie? A przepisy to jak ci się podoba tak? Już wtedy bozia nie patrzy, nie ma grzeszku cio? Burek...
aha no to czyli po prostu jesteś zwykłym patolem co prawo se ustala sam w zależności od tego czy Harnaś był z butelki czy z puszki. I jeszcze jedno, obyś kiedyś dostał w łeb od kogoś, kto prawo traktuje jeszcze łagodniej i flaszka w czyjś ryj to nie jest jakieś wielkie tam dla niego halo.
W ogóle nie piję alkoholu, nie zażywam też narkotyków i nie palę papierosów.
Tak jak pisałem, masz całkowicie zaburzone postrzeganie rzeczywistości, jesteś komunistycznym niewolnikiem.
No niestety na dwukierunkowej drodze trzeba patrzeć w obie strony a to już wymaga myślenia.
Kiedyś uczyli tego w podstawówce, ale teraz nie ma potrzeby bo pieszy ma pierwszeństwo przecież
moja rada: zacznij coś brać, bo z braku brania mozg ci niedomaga pierdoło. Jesteś cieciem i chwała panu jeśli zdechniesz w wypadku komunikacyjnym.W ogóle nie piję alkoholu, nie zażywam też narkotyków i nie palę papierosów.
Tak jak pisałem, masz całkowicie zaburzone postrzeganie rzeczywistości, jesteś komunistycznym niewolnikiem.
moja rada: zacznij coś brać, bo z braku brania mozg ci niedomaga pierdoło. Jesteś cieciem i chwała panu jeśli zdechniesz w wypadku komunikacyjnym.
Pierdoły przestrzegają sowieckich przepisów. Jeszcze jakieś "chwała panu", najpierw imputujesz jakieś wierzenia w "bozię", bo w twoim rozumku dżdżownicy nie mieści się to, że osoba o konserwatywnych poglądach pogardza zabobonami, a teraz jak trwoga to do boga

No i jeszcze agresja oczywiście, jak u każdego lewaczka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie