📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

No niestety na dwukierunkowej drodze trzeba patrzeć w obie strony a to już wymaga myślenia.
Angevil napisał/a:
aha no to czyli po prostu jesteś zwykłym patolem co prawo se ustala sam w zależności od tego czy Harnaś był z butelki czy z puszki. I jeszcze jedno, obyś kiedyś dostał w łeb od kogoś, kto prawo traktuje jeszcze łagodniej i flaszka w czyjś ryj to nie jest jakieś wielkie tam dla niego halo.
W ogóle nie piję alkoholu, nie zażywam też narkotyków i nie palę papierosów.
Tak jak pisałem, masz całkowicie zaburzone postrzeganie rzeczywistości, jesteś komunistycznym niewolnikiem.
n1ck.ee napisał/a:
No niestety na dwukierunkowej drodze trzeba patrzeć w obie strony a to już wymaga myślenia.
Kiedyś uczyli tego w podstawówce, ale teraz nie ma potrzeby bo pieszy ma pierwszeństwo przecież
dżonyłojlker napisał/a:
moja rada: zacznij coś brać, bo z braku brania mozg ci niedomaga pierdoło. Jesteś cieciem i chwała panu jeśli zdechniesz w wypadku komunikacyjnym.W ogóle nie piję alkoholu, nie zażywam też narkotyków i nie palę papierosów.
Tak jak pisałem, masz całkowicie zaburzone postrzeganie rzeczywistości, jesteś komunistycznym niewolnikiem.
Angevil napisał/a:
moja rada: zacznij coś brać, bo z braku brania mozg ci niedomaga pierdoło. Jesteś cieciem i chwała panu jeśli zdechniesz w wypadku komunikacyjnym.
Pierdoły przestrzegają sowieckich przepisów. Jeszcze jakieś "chwała panu", najpierw imputujesz jakieś wierzenia w "bozię", bo w twoim rozumku dżdżownicy nie mieści się to, że osoba o konserwatywnych poglądach pogardza zabobonami, a teraz jak trwoga to do boga

No i jeszcze agresja oczywiście, jak u każdego lewaczka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie