Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
Dzieci na placu zabaw.
AdamK90 • 2025-07-25, 23:04

Pięciu zoommerów spaliło plac zabaw w pobliżu Petersburga: szkody szacowane na 1,7 miliona rubli

Do incydentu doszło na autostradzie Oktyabrskoye w miejscowości Rakhya w regionie Vsevolozhsk. Tam grupa rozrabiaków postanowiła rozpocząć zabawę od zniszczenia ławek, a wkrótce ich apetyty wzrosły i dzieciaki postanowiły podpalić cały plac zabaw.

Młodociani przestępcy mają od 13 do 15 lat. Wszyscy zostali zatrzymani i wszczęto sprawę karną.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór 2025-07-26, 10:03 2
Orki maja niszczenie w dna, podpalanie i grabiez w dna.
Zgłoś
szejset66 2025-07-26, 10:37
1,7 mln rubli to będzie jakieś 4,50 pln
Zgłoś
twojstarytofagot 2025-07-26, 10:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-07-26, 11:00 1
Wygląda to jak rozprzestrzenianie się pożaru w simsach.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
RodrigoCortez 2025-07-26, 11:21
Nie wiem czy oni próbują gasić ogień czy bardziej rozpalić XD
Zgłoś
ZieleTDH 2025-07-26, 14:22 1
niech rzuci kamieniem ten co się saletrą z cukrem nie bawił
Zgłoś
Banan1494 2025-07-26, 15:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nome 2025-07-26, 15:46 1
Zgłoś
Banan1494 2025-07-26, 15:48
Nome napisał/a:

a chcesz saletrą z cukrem przez łeb?

Podtrzymuję swoje słowa, a swoje umiejętności małego chemika możesz wykorzystać na froncie.
Zgłoś
Nome 2025-07-26, 15:49
Banan1494 napisał/a:

Podtrzymuję swoje słowa, a swoje umiejętności małego chemika możesz wykorzystać na froncie.

już raz się zesrałeś, po co to robisz jeszcze raz?
Zgłoś
Bartvons 2025-07-26, 16:48
1.7 mln rubli. Czyli 10 zl
Zgłoś
Jacson 2025-07-26, 17:27
1,7 mln rubli to jakieś 12 zł.
Zgłoś
Banan1494 2025-07-26, 17:43
Nome napisał/a:

już raz się zesrałeś, po co to robisz jeszcze raz?

zwyczajnie żeby Ci nie dać satysfakcji ostatniego słowa , widać że bardzo Ci na tym zależy.
Zgłoś
majeńka 2025-07-26, 19:51 2
Nome napisał/a:

kto choć raz nie podpalił placu zabaw (albo śmietnika) niech pierwszy rzuci kamień

Wrzucałam co najwyżej takie mikropetardy. Średnica ok. 1.5mm, długość ze 2cm, lont z nitki. To się liczy?

Gieros35 napisał/a:

Nie wiem dokladnie, na nas chyba mowia boomersi a zoomersi to te wszystkie mlode niedorobieńce, 20 kilku letnie i młodsze, ktore nic nie potrafią, mają dwie lewe ręce do roboty i płaczą na każdym kroku, w telegraficznym skrocie poprostu z🤬by

Jeśli twoja data urodzenia w profilu jest prawdziwa, hmmmm.....

SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE napisał/a:

Typowe mini kacapy: jesli czegos nie da sie ukrasc, nalezy to spalic. Jesli nie da sie spalic, nalezy to obsrac.

Już nawet murzyni nauczyli się nie obsrywać bez powodu; dalej tylko kradną i palą. Widać który gatunek reprezentuje wyższy poziom cywilizacji.

smc napisał/a:

Jak wyrosły z placu zabaw, a władza nie zapewniła im niczego w zamian, to gdzie miały rozładować swoją energię?

Nie czytacie prasy (elektronicznej)? Już od dawna mają braki ziemniaków, produkcja wódki też spadła. Na to zawsze szła cała energia tego narodu i taki był ich cel życia od najmłodszych lat — jeśli władza szybko nie zwiększy produkcji np. krokodyla, to ta wojna krótko potrwa.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Gieros35 2025-07-26, 21:23
majeńka napisał/a:

Wrzucałam co najwyżej takie mikropetardy. Średnica ok. 1.5mm, długość ze 2cm, lont z nitki. To się liczy?
Jeśli twoja data urodzenia w profilu jest prawdziwa, hmmmm.....
Już nawet murzyni nauczyli się nie obsrywać bez powodu; dalej tylko kradną i palą. Widać który gatunek reprezentuje wyższy poziom cywilizacji.
Nie czytacie prasy (elektronicznej)? Już od dawna mają braki ziemniaków, produkcja wódki też spadła. Na to zawsze szła cała energia tego narodu i taki był ich cel życia od najmłodszych lat — jeśli władza szybko nie zwiększy produkcji np. krokodyla, to ta wojna krótko potrwa.

Tak, na pewno moja data urodzenia jest prawdziwa )))
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem