📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

JoSeed napisał/a:
Ostatnio na snusach 😁
Kolega o faje pytał 😋🤪
JoSeed napisał/a:
Słabo się znam na takich fajach, ktoś mnie podpowie, co on tam mógł pociągać?
Senkju
Jaka piękna prowokacja, aż żal nie skorzystać. To słabo jak się nie znasz na fajkach i ich pociąganiu, hi hi.
NeinNeinNeiN napisał/a:
Jaka piękna prowokacja, aż żal nie skorzystać. To słabo jak się nie znasz na fajkach i ich pociąganiu, hi hi.
Zdaje sie, że zdiagnozowałeś u mnie depresję, mistrzu ;]
JoSeed napisał/a:
Zdaje sie, że zdiagnozowałeś u mnie depresję, mistrzu ;]
Tak. Zdjagnozowałem też coś jeszcze. Pozwoliłem sobie być przeciwagą dla tych wszystkich spermiarzy którzy pompują twoje ego i śnią w piwnicach o przygodzie z piękną nieznajomą sadolową. Ja przynajmniej tawrdo z głową podniesioną dongóry stąpam po mojej piwnicy, tj. stąpał bym gdybym miał piwnicę.
NeinNeinNeiN napisał/a:
Tak. Zdjagnozowałem też coś jeszcze. Pozwoliłem sobie być przeciwagą dla tych wszystkich spermiarzy którzy pompują twoje ego i śnią w piwnicach o przygodzie z piękną nieznajomą sadolową. Ja przynajmniej tawrdo z głową podniesioną dongóry stąpam po mojej piwnicy, tj. stąpał bym gdybym miał piwnicę.
Jako osoba z głęboką depresją dam Ci serdeczną radę, zacznij brać leki. Świat się stanie bardziej realny.
RzecznyPotwor napisał/a:
Wow. Nie znam tego slangu. Czym jest "cicha klepa po dresiarsku"? I czym jest "enta na ryj", pienta?
"Cicha klepa po dresiarsku" odnosi się do sposobu, w jaki ludzie często spędzają czas na haju. Mało rozmów, gra wideo i generalnie mało aktywności umysłowej.
Natomiast "enta na ryj" to analogią "upadku na twarz". Na Śląsku można się spotkać z takim sformułowaniem, choć to raczej nowomowa z okresu 2010, a nie typowa gwara Śląska.
Pozdrawiam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie