Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:49
konto usunięte 2012-09-04, 17:44 2
Dla tych co myślą że chodzi o krokodyla-zwierzaczka odsyłam do lekturki:
sadol.pl/skutki-cpania-krokodyla-vt89008.htm?highlight=krokodyl+narkotyk
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 17:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 17:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 17:54
Zgłoś
Emtecc 2012-09-04, 17:56
Zgłoś
BlackMamba 2012-09-04, 18:23
Zajebisty Ambulans. 40 % procent szans, że dojedzie do wypadku i 20 %, że wróci z rannym do szpitala. A ja się śmieję jak widzę u nas 10-letnie karetki, już nie będę.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 18:25
Ahh matka rosja, jaka matka takie dzieci :/
Zgłoś
Harg 2012-09-04, 18:35 3
Zgłoś
Magdalenka275 2012-09-04, 18:53
Zgłoś
amb 2012-09-04, 18:53
kwa. jakbym tam zyl, to tez by mi blancik i piwko raczej nie wystarczylo...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 19:00
w sumie to nie wiem czy ten co mniej mówi nie żyje, czy leży rozkminia.

w sumie to nie wiem czy ten co mniej mówi nie żyje, czy coś rozkminia.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 20:44 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 20:44
Ten w niebieskim wydaje dźwięki jak umierający jeleń.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 21:10
Wrzucił bym jako film w okienku, ale nigdzie w FAQ nie znalazłem instrukcji, zatem ja to też FAQ, jeśli ktoś z szanownych adminów uzna za stosowne, można ten filmik umieścić, jeśli nie, przyjmuję ostrzeżenie i posypuję głowę popiołem. A wracając do meritum:

Że niby to ma być krokodyl? To jest krokodyl!

sadol.pl/skutki-cpania-krokodyla-vt89008.htm
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 21:12
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem