👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a teraz pokaż jak to niby dobrze było w europie w analogicznym okresie
@NafazowanyKoleś ojejej aleś powiedział. Ta, niech ruscy wyjebią stany to wtedy już wogóle będą sie panoszyć wszędzie i będzie kolejna rusyfikacja. Tak to przynajmniej stany udają, że im na nas zależy i jest powiedzmy spokój
Imigranci sami imigranci
Na zdjęciach widać jaka to Hameryka w życiu miodem płynąca.

Mój dziadek pracował w kopalni w wieku 16 lat. W zagłebiu górniczym na Ukrainie. Donbas czy jakoś tak, też lata 30.

Bo co? Bo ni ma iphonów?
Po pierwszej wojnie światowej, podobno Czechy były najbogatszym państwem na świecie (tj. miały najwyższy pkb per capita)
Po pierwszej wojnie światowej, podobno Czechy były najbogatszym państwem na świecie (tj. miały najwyższy pkb per capita)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie