👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No nie wiem co staremu tak do smiechu jak zonka musi uzywac gumowego pindola i to tej wielkosci.....
MisiuSW napisał/a:
I chwała mu za to. Zasady zasadami, ale player sadola ma takie zwiechy i zmuły że nie komentuję...![]()
No popatrz, a są ludzie którzy takich problemów nie mają. Może czas zmienić komputer i internet na szybszy?

Czemu w komentach nie ma murzyna od instruktarzu filmowania? Warny już za niego lecą czy jak?
Tate pacz jakiego mama węża choduje
glgh glgh lghghl
Sadystki, jaki to gatunek pytona?

Tez wąż ma dwie głowy, więc niedziwne czemu Tate taki zadowolony. Zapewne razem z Mamą go karmią
Duch napisał/a:
![]()
Pythonidae Duplicatus.

Filmik z dzieciństwa abraxusa kiedy odkrył sekret swojej starej
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie