Za gimbaze nie ma piwa - mimo, że sadistic to szanujmy ostatnie szare komórki
Hitler wiedział co z takimi niewypałami się robi , choć szkoda tylko że i przez jego ręce przeszła także masa ludzi wartych pamięci .
melemele89: "za mlodu" mojegonie bylo nawet internetu, raz znalezlismy zdechlego psa (wielkie bydle) w gliniance ale no k🤬a, nikt sie tym nie rzucal, litosci!

bloodwar napisał/a:
Pewnie Białystok - j🤬e zwierzęta
twoi starzy to zwierzęta a ty jesteś krzyżówką osła z glonojadem j🤬y cwany c🤬ju. Życzę ci żebyś kiedyś przyjechał do Białegostoku i żeby ktoś za taki tekst zaj🤬 ci w ten twój głupi tępy ryj pedale j🤬y[/code]
@gozdek
byłem na weselu w jedwabnem, cała okolica wiocha jak c🤬j, krowy i tym podobne sprawy, przynajmniej obaliłem połówke i szluga spaliłem na stodole haha
byłem na weselu w jedwabnem, cała okolica wiocha jak c🤬j, krowy i tym podobne sprawy, przynajmniej obaliłem połówke i szluga spaliłem na stodole haha

P🤬licie, pewnie jakbyście mieli kamerę w czasach swojego c🤬jowego dzieciństwa to gorsze rzeczy byśmy oglądali. Zawsze znajdzie się p🤬lony obrońca zwierząt, ktoś kto pociśnie po gimbazie, czy od przyszłości polskiego Narodu i będzie patrzyl z góry na dzieciaki pare - 12 lat , zapominając ze sam w tym wieku jarałby się rozj🤬ą sarną jak głupi.
Dzieci tak szybko rosną w moim wieku to nawet takich atrakcji nie było jak teraz...

Ode mnie piwo za stylowe skarpetki i klapeczki dla blondasa na rowerze.

W 1989r wraz z upadkiem komuny zaczeli się rodzić idioci!!!
TA sytuacja utrzymuje się do dzisiaj!!
Śmiechy chichy a za kilka lat to uzyska prawa wyborcze...
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org