Wy to jesteście światli jak dno wiadra w piwnicy, tacy z nich murzyni że ja p🤬lę, widać na pierwszy rzut oka że to latynosi, nawet po akcencie słychać jak który ślepy, a taniec jak taniec co tu dużo gadać śmieszne i tyle, w żaden sposób nie wpłynie na psychikę tych dzieci, z tymi analizami mnie rozwaliliście
piwko bo się uśmiałem, niekoniecznie z filmiku
piwko bo się uśmiałem, niekoniecznie z filmiku

Ożesz w p🤬du jakie gówno, co oni za siano maja we łbach, moze odrazu niech siejebia a co tam, zycie stygnie nie?
kolka napisał/a:
mniemam, że połowa z was zazdrości im takich lekcji ...
ja jednak podziękuję

ferro napisał/a:
tam jest inna kultura, to jest normalny taniec, tancza tak w brazylii np.. w wykonaniu ludzi w wieku ok 20 lat naprawde fajnie wyglada i pobudza wyobraźnie
![]()
A to, że taki taniec, bo inna kultura i dla nich to jest normalne....
Hm, no nie powiedziałabym. Taki taniec jednoznacznie przywodzi na myśl stosunek płciowy, że tak to nazwę, nikt chyba nie zaprzeczy.
Owszem, pobudza wyobraźnie. W wiadomo jakim kierunku.
podpis użytkownika
Zdychajcie k🤬y.
@up patrzysz na to z perspektywy Polki.. spojrz na to tak jakbys była Brazylijka
Rownie dobrze mozna powiedziec ze karnawał w rio czy gdziekolwiek w brazylii jest jedna wielka orgią, a tak nie jest. Inna kultura, inne zachowania, brak takich stereotypow, otwartosc na niektore tematy tabu. U nas nie do przyjecia - u nich norma.

Cthulhu napisał/a:
Bo nauke trzeba rozpoczynąć jak najwcześniej
To nie murzyni tylko mexykanie (latynosi).
Ale przyznaje ze maja wyobraznie!!! heh

To nie murzyni tylko meksykanie (latynosi).
Ale przyznaje , ze maja wyobraznie!
Fajny filmik z zoo wrzuciłeś

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
to czarne k🤬iszony
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...