podpis użytkownika
Znak Orła potęgi symbol prowadzi nasMieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Kaszubskie klimaty:
Tera Jo.
Po kaszubsku: teraz tak
Po wieśniacku lub śląsku (jeden c🤬j): teraz ja
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Jeśli dla ciebie picie wódki z ziomkiem przy stole, kiedy twoje dziecko się na to patrzy i w dodatku kręci telefonem zadowolone, a ty sie cieszysz z tego jak dziecko, to przykro mi, ale jesteś dla mnie człowiekiem pokroju menela, zwykła patola.
No tak, niech do kibla jak gimnazjaliści pójdą
jesli dla ciebie picie wodki z ziomkiem przy stole a nie na lawce w parku to patologia , przykro mi ale masz smutne zycie
Łojenie wódy przy dziecku, to patola jak sk🤬ysyn! Jak tego nie widzisz, to nawet nie ma o czym rozmawiać.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Jeśli dla ciebie picie wódki z ziomkiem przy stole, kiedy twoje dziecko się na to patrzy i w dodatku kręci telefonem zadowolone, a ty sie cieszysz z tego jak dziecko, to przykro mi, ale jesteś dla mnie człowiekiem pokroju menela, zwykła patola.
Co ty na sadisticu robisz? Idź sobie na pudelka albo kwejka wrażliwa p🤬o, tu jest Polska a nie elegancja franjca. Na całe szczęście!
PS.
kolo figlarz pierwszy od kilku lat skłonił mnie do zalogowania się i komentowania....
Łojenie wódy przy dziecku, to patola jak sk🤬ysyn! Jak tego nie widzisz, to nawet nie ma o czym rozmawiać.
Nie wiem skąd tacy się biorą, naprawdę... "Alkohol to zło, dziecko nie może widzieć butelki wódki.." Nie wiem jak skrzywdzony przez życie musisz być, aby mieć takie chore wyobrażenie alkoholu.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Co ty na sadisticu robisz? Idź sobie na pudelka albo kwejka wrażliwa p🤬o, tu jest Polska a nie elegancja franjca. Na całe szczęście!
PS.
kolo figlarz pierwszy od kilku lat skłonił mnie do zalogowania się i komentowania....
Widać alkohol już do tego stopnia toba zawładnął, ze nie pozwolisz, by jakiś typ na sadolu powiedział o nim zle słowo, co? Miło, ze się wygadales, możesz wracać do dojenia harnasiow i żubrów.