📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Aaaaleeeeee patole... Wychowałem się w latach 80, jeżeli to są patole bo piją wódkę, to cała moja rodzina jest patolami bo zawsze Na imprezach rodzinnych było pite... Ja jestem 100% abstynentem bo nie lubię alko, ale jeżeli dla kogoś to jest patologia, to jest p🤬dą i debilem

Figlarz_ napisał/a:
Jeśli dla ciebie picie wódki z ziomkiem przy stole, kiedy twoje dziecko się na to patrzy i w dodatku kręci telefonem zadowolone, a ty sie cieszysz z tego jak dziecko, to przykro mi, ale jesteś dla mnie człowiekiem pokroju menela, zwykła patola.
No tak, niech do kibla jak gimnazjaliści pójdą
Prosci ludzie prostych potrzeb i prostych rozrywek. Słowiańska fascynacja wódką zawsze będzie wprawiała mnie w zastanowienie. Po co żyjecie?
Figlarz_ napisał/a:
Jeśli dla ciebie picie wódki z ziomkiem przy stole, kiedy twoje dziecko się na to patrzy i w dodatku kręci telefonem zadowolone, a ty sie cieszysz z tego jak dziecko, to przykro mi, ale jesteś dla mnie człowiekiem pokroju menela, zwykła patola.
Co ty na sadisticu robisz? Idź sobie na pudelka albo kwejka wrażliwa p🤬o, tu jest Polska a nie elegancja franjca. Na całe szczęście!
PS.
kolo figlarz pierwszy od kilku lat skłonił mnie do zalogowania się i komentowania....
norek88 napisał/a:
Co ty na sadisticu robisz? Idź sobie na pudelka albo kwejka wrażliwa p🤬o, tu jest Polska a nie elegancja franjca. Na całe szczęście!
PS.
kolo figlarz pierwszy od kilku lat skłonił mnie do zalogowania się i komentowania....
Widać alkohol już do tego stopnia toba zawładnął, ze nie pozwolisz, by jakiś typ na sadolu powiedział o nim zle słowo, co? Miło, ze się wygadales, możesz wracać do dojenia harnasiow i żubrów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie