👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mmhhhmmmmm ahhhhhhh!!!
good shit!!!
pociągnął kreskę... znaczy linię... eee... ten... rowa... chciałem powiedzieć...;d
good shit!!!
pociągnął kreskę... znaczy linię... eee... ten... rowa... chciałem powiedzieć...;d

podniecony młodzik był na pewno.. Tylko że, prawdopodobnie tej obleśnej zwykłej starej cipie nie chciało się wstać.. bo jej dobrze było.. paaatoolll jaasssoonnn !
Zgłodniał i pomyślał że jak tam pachnie śledziem to poszuka trochę głębiej i coś zje.
Jedni wąchają klej a ona ma high po inhalacji rowu.
Jedni wąchają klej,a on ma high po inhalacji rowu.
jedni wąchają klej,a on ma high po inhalacji rowu.
Jedni wąchają klej,a on ma high po inhalacji rowu.
jedni wąchają klej,a on ma high po inhalacji rowu.

chciałbym zobaczyć jego minę po obejrzeniu tego filmiku za 10 lat hahahh
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie