Wielką Brytanią wstrząsnęła wiadomość o brutalnym pobiciu małej dziewczynki. 3-letnia Katie Ann Guttridge wylądowała w szpitalu na skutek ran, które zadała jej... 2-letnia koleżanka z przedszkola.
Dziewczynka nie jest jedyną ofiarą agresywnej 2-latki, która w podobny sposób potraktowała dziesięcioro innych dzieci. Nadpobudliwe dziecko otrzymało już nawet swój pseudonim. Ludzie mówią na nią „Chucky”. Nazwa pochodzi od zabójczej laleczki – bohaterki kultowego horroru.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-02-02, 10:00
konto usunięte
2012-02-02, 16:30
Zanim dziecko będzie można zamknąć w poprawczaku odpowiedzialność za jego czyny powinni ponieść rodzice. Czyli np. za takie coś jak powyżej mamusia powinna trafić za klatki (albo ten rodzic, który nie utrzymuje rodziny) coby dzieciak wiedział, że jego może nie można ukarać, ale jego rodzica za jego postępowanie już tak.
Dajcie mi tu tą "czaki" -.-
rosnie kolejne gowno jedyny sposob aby nie zarazalo innych wybic ta mala "chucky" i cala jej rodzine
konto usunięte
2012-02-02, 16:57
Ooooo , rosnie nam nowa pacjentka Broadmoor !! Chucky na 100 jest autystyczne .
na bank bawiły się w dom i zupę przesoliła
nieslubna corka Pana Chucka Norrisa?
Robster napisał/a:
Ale ta dziewczynka słodko wygląda, normalnie jak z jakiegoś obrazka (pomijając oczywiście sińce).
konto usunięte
2012-02-02, 18:23
chłopa jej brak to szaleje
luz jak Tobie,ale gorzej ,jeśli to będą Twoje dzieci i będa zmuszone wychowywać się w takim środowisko psychopatów
konto usunięte
2012-02-02, 19:22
Cytat:
Dziewczynka nie jest jedyną ofiarą agresywnej 2-latki, która w podobny sposób potraktowała dziesięcioro innych dzieci. Nadpobudliwe dziecko otrzymało już nawet swój pseudonim. Ludzie mówią na nią „Chucky”. Nazwa pochodzi od zabójczej laleczki – bohaterki kultowego horroru.
Pobiła inne dzieci i dalej ją w tym przedszkolu trzymają?